Trailer za film Djevojka iz močvare držat će vas već sad u napetosti

Stigao je novi trailer ekranizacije bestselera NY Timesa Djevojke iz močvare čija je producentica glumica Resse Witherspoon!

NOVE SCENE OBEĆAVAJU TRILER KOJI ĆE VAS DRŽATI U NAPETOSTI DO SAMOGA KRAJA
“U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive”. To su riječi kojima glumica Daisy Edgar-Jones započinje novi trailer nadolazeće ekranizacije uspješnice NY Timesa “Djevojka iz močvare”.

Knjiga, koja je prodana u više od 10 milijuna primjeraka, svoju će adaptaciju na filmska platna doživjeti krajem ljeta. No, do tada, spomenuti trailer sigurno će filmsku publiku staviti u dodatnu neizvjesnost jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kya, djevojka iz močvare.

Misteriozni ljubavni trokut, ubojstvo bez ikakvih tragova i urota malenog gradića protiv djevojke koja je odrasla u divljini pravi su recept za uzbudljiv triler.

Također, u traileru se može čuti i dulja verzija naslovne pjesme filma “Carolina” koju je samo za potrebe filma napisala i otpjevala Taylor Swift. Ne treba ni spominjati kako brojna publika nestrpljivo iščekuje pjesmu koja se već sad može prednaručiti na njezinoj službenoj stranici taylorswift.com.

NOVI TRAILER ZA FILM DJEVOJKA IZ MOČVARE
Nadolazeći film najavila je i producentica Reese Witherspoon čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma.

Uz nju, u najavi pod imenom “Ubojstvo u močvari” pridružila se i glavna glumica, redateljica Olivia Newman, producentica Lauren Neustadter te glumac Taylor John Smith. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kye zasigurno će nadahnuti i inspirirati mnoge a njezina poveznica s ubojstvom pobudit će sumnju u baš svakog lika.

Uz dopuštenje: Con Film d.o.o.

Facebook Like Button