Trebamo čizme mekane i tople za hladne zimske dane

Mekani i topli, prepoznatljivi Emu modeli čizama nose se iz sezone u sezonu, iako se još uvijek oko njih lome koplja. Ove naizgled nezgrapne čizme postale su svojevrsan fenomen 21. stoljeća kao odjevni predmet koji opstaje kao najprodavaniji model svake zimske sezone.

emu-cizme-1

Od lokalnih ”it djevojaka”, hollywoodskih zvijezdi, blogerica ili svih naših frendica – zajedničke su im upravo krznene hodalice. Znalci vjeruju kako su zadržale svoju relevantnost ponajprije zbog udobnosti, koja svojim nježnim i ugodnim materijalima, poput premium merino vune i vodootporne ovčje kože, daje nevjerojatan osjećaj komfora i topline.

emu-cizme-2

Njihov jednostavan dizajn čini ih idealnim za kombiniranje, čak i za najbržu opciju outfita, koji će biti usklađen u svega par minuta, a mi zaštićeni od hladnoće cijeli dan. Ovaj dugovječan modni trend također je i značajka moderne emancipirane djevojke, koja svoj komfort stavlja na prvo mjesto. Ta djevojka čiji outfit čine Emu čizme može biti, a i je, hollywoodska zvijezda jednako kao i susjeda s drugog kata.

emu-cizme-3

Emu Australia brand je koji je odlučio zadovoljiti potrebe svih, jer svi zaslužuju nositi ono što je na samom vrhu u svijetu obuće.

emu-cizme-5

Ako još uvijek niste sigurni, zaputite se u najbliži ShoeBeDo ili na samo klik udaljen webshop www.shoebedo.com i počastite se novim parom EMU čizama. Koji, garantirano, neće biti i posljednji.

emu-cizme-4

emu-cizme-6

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)