Kaputi, jakne i suknje kao stvorene za ovu zimu

Pogledajte kolorističku modnu kolekciju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2019/20 dizajnera Zorana Aragovića koji stoji iza brenda BiteMyStyle.

bite-my-style-jesen-moda-1

Novom kolekcijom dominiraju nešto zagasitiji zemljani tonovi, karirani uzorak i asimetrija, s pokojom eklektičnom bojom koja opisuje dizajnerov karakter.

bite-my-style-jesen-moda-2

Kaputi, jakne i suknje strožih formi pomalo asociraju na vojne odore dok su haljine lepršavih, fluidnijih i asimetričnih formi.

bite-my-style-jesen-moda-3

Glavna ideja kolekcije jest igra kontrastima u dužinama, bojama ili teksturama na odjevnim predmetima. Tehnikom color blocking dizajnirali smo maxi kapute u narančastoj, pink i crvenoj boji i s njima kombinirali kratke lepršave haljine u sivim i smeđim tonovima od tkanina specifičnih za klasična odijela.

bite-my-style-jesen-moda-4

Asimetriju postižemo i kombiniranjem volana i faldi različitih dužina posebno na suknjama koje u kontrast stavljamo sa sakoima u blago vojničkom stilu. Tkanine koje koristimo u kolekciju su uglavnom vuneni štofovi, veluri, viskoze i pletenine.

bite-my-style-jesen-moda-6

„Želio sam kroz kampanju dočarati estetiku kolekcije i na fotografijama u prvi plan staviti kolorit i formu odjeće. Boje su prave jesenske s naglaskom na zemljane tonove dok sam se u formi poigrao asimetrijom i neobičnim strukturama tkanina.“ ističe dizajner.

bite-my-style-jesen-moda-7

Aragović je i u ovoj kampanji okupio dugogodišnje suradnike i prijatelje, pa je tako iza objektiva stao višestruko nagrađivani fotograf Denis Butorac, za besprijekornu kosu se pobrinula Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska dok je za make up zaslužna Ivana Bilandžija Billy.

bite-my-style-jesen-moda-8

Stilist Leon Ivanuša je uz BiteMyStyle odjeću kombinirao cipele iz ponude dućana Antonija fashion i Mass-a. U ulozi modela našla se jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, Lucija Beden iz Talia models.

Uz dopuštenje: ByteMyStyle (sve fotografije)

Facebook Like Button