Trendi hlače koje ćete nositi s veseljem

Opet su nam se vratile hlače visokog struka, tričetvrt dužine, lagane, širokih nogavica, koje ćemo voljeti kombinirati u narednoj sezoni.
Izvrsno se kombiniraju bilo s visokim ili punim petama, ali super izgledaju u ležernim varijantama s ravnim cipelama, natikačama ili obožavanim popularnim tenisicama.
Hlače iznad gležnja, bilo da su užeg ili šireg kroja, u laganim materijalima, stvarno izgledaju vrlo laskavo i ženstveno na svakoj figuri.

Flare crop pant Flare crop pant

Široke hlače svakako suvremeno vladaju modnim scenom no ne bi trebalo biti iznenađujuće što će sljedeće generacije hlača biti upravo u tom stilu i u narednim sezonama.
Različite dužine nogavica s naglašenim rubom i različitim izvedenicama visokog struka, od onih izvezenih do ukrašenih mornarskim gumbima biti će obvezni dio garderobe za ovo proljeće, ljeto ali i hladnije dane.
Moći ćete ih pronaći u Zari do H&M-u kao i u modnim markama kao što su Giambattista Valli, Alexander Wang, Michael Kors, Theory, Derek Lam 10 Crosby, da ne nabrajamo mnoge modne kuće koje su ih plasirale na velika vrata kao ultimativni kroj koji ćemo slijediti.

flare-crop-pant-3

flare-crop-pant-4

flare-crop-pant-5

flare-crop-pant-6

 

Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button