Cancun mjesto gdje ljeto traje zauvijek

Turkish Airlines, generalni pokrovitelj sajma PLACE2GO, pripremio je veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dvije povratne avionske karte za zemlju vječnog ljeta.

Tražite li destinaciju koja je sinonim za ljeto, onda je to definitivno Meksiko. I to ne samo zbog visokih temperatura koje caruju većim dijelom godine već i zbog šarenila meksičkih ulica, pješčanih plaža bez kraja, neprestane glazbe i užarenog plesa ali i pozitivne energije koja isijava iz svakog kutka te neobične zemlje.

Kažu da je Meksiko zemlja gdje ljeto traje zauvijek, a mi mislimo da je to sasvim dovoljno da spakiramo kovčege i bookiramo avionsku kartu.

cancun-5

Za letove se pobrinuo Turkish Airlines, zrakoplovna tvrtka s jednom od najvećih svjetskih flota, koja je od ove godine pokrenula letove na relaciji Istanbul-Mexico City-Cancun-Istanbul, a prve dojmove o ovoj kompletnoj destinaciji, Marija Čamber, modna blogerica s lifestyle profila Mariahs_Chambers koja je nedavno posjetila Meksiko i otkrila zašto ovu divnu zemlju trebate vidjeti barem jednom u životu.

„Hola Mexico! Moram priznati, kada sam putovala za Mexico, da sam samu tu zemlju zamišljala potpuno drugačije. Prvo što sam zamijetila su – ljudi. Nasmijani, topli i srdačni Meksikanci te osvoje na prvu. Majstori su u tome da se osjećaš svugdje zaista dobrodošlo. O beskrajnim plažama je uzalud i pokušavati naći riječi. One se jednostavno moraju doživjeti“, izjavila je Čamber.

cancun-4

Cancun je grad na samom istoku Meksika, na poluotoku Yukatan, te spada među najomiljenija turistička odredišta uzemlji. Poznat je po kristalno plavom moru i dugim plažama koje se pružaju na više od 25 kilometara. Rajski su to prizori koje nećete zaboraviti.

Posebno valja obratiti pažnju na Playu Las Perlas, Playu Tortugas, Playu Delfines i Chac Mool. Grad je također i raj za hedoniste i ljubitelje partijanja – na meniju je sve, od tekile do ruma tipičnog za Karibe. Luksuzni hoteli, restorani, i svjetski poznati klubovi. Coco Bongo i Dady’O mjesta su koja nikad ne spavaju, nego ludi tulumi traju do jutra.

Za ljubitelje kulturnog turizma, Cancun i okolica nude nekoliko povijesno važnih lokaliteta, a nikako ne treba zaobići kompleks Chichen Itza s golemim i visokim monolitima, kao ni iskopine u Tulumu. Cancun je kompletna destinacija i kao takva predstavlja nezaobilaznu točku u itineraru svakog posjetitelje Meksika.

cancun-3

Ove je godine Turkish Airlines pokrenuo letove iz Istanbula za dva meksička grada. Tako će na relaciji Istanbul-Mexico City-Cancun-Istanbul zrakoplovna kompanija letjeti četiri puta tjedno.

Mexico City je važno trgovačko središte, dok je Cancun poznati turistički grad s 4 milijuna posjetitelja godišnje. Zrakoplovna kompanija Turksih Airlines, nudi karte za povratne letove već od 559 eur. Razdoblje prodaje karata počinje 9. ožujka i trajat će do 23. ožujka 2020. Razdoblje putovanja traje od 16. rujna 2020. – 28. veljače 2021. godine.

cancun-2

Osvojite dvije aviokarte za Cancun
Uspješno dugogodišnje partnerstvo Turkish Airlinesa i Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO nikako nije iznenađenje. Zrakoplovna tvrtka s jednom od najvećih svjetskih flota i vodeći turistički sajam u Hrvatskoj ulaze u sedmu, prema vjerovanju mnogih, kriznu godinu, no partneri su sasvim sigurni da će je deveto izdanje međunarodnog sajma turizma PLACE2GO podignuti njihov odnos na novu razinu.

Tamo vas očekuje bogat program: poznati putopisci, atraktivne nagradne igre i natječaji među kojima je i vrijedna nagrada Turkish Airlinesa.

cancun-7

Naime, generalni sponzor sajma, Turkish Airlines će najsretnijem posjetitelju pokloniti dvije povratne karte za Cancun. Vidimo se od 13. do 15. ožujka 2020. godine u Areni Zagreb. Dodatne informacije saznajte na službenoj web-stranici: www.place2go.org

Uz dopuštenje: Komm! (sve fotografije)

Facebook Like Button