U kina stiže romantična komedija sa Celine Dion Ponovno ljubav – pogledajte prvi trailer

U kina 18. svibnja 2023. stiže romantična komedija Ponovno ljubav koja donosi dašak modernog duha u ovaj žanr, s prepoznatljivom Priyankom Choprom-Jonas i Samom Heughanom iz hit-serije Outlander u glavnim ulogama.

Uz svojevrstan dodatak globalne zvijezde Celine Dion, kanadske pjevačice, kraljice power balada i pobjednice Eurovizije 1988. godine, koja u filmu glumi samu sebe, Ponovno ljubav moderna je romantična komedija koja spaja megazvijezde glazbe, filma i TV-a.

Najava filma Ponovno ljubav pokazuje neobični način na koji se upoznaju glavni likovi te koju ulogu u tome ima Celine Dion.
Što ako vas nasumična SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života?

Kratak sadržaj filma Ponovno ljubav

U ovoj romantičnoj komediji, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela ne shvaćajući da je broj dodijeljen novom službenom telefonu Roba Burnsa. Novinar Rob je očaran iskrenošću u divno ispovjednim tekstovima.

Kad dobije zadatak odraditi intervju s megapopularnom Celine Dion, traži njezinu pomoć kako osobno upoznati Miru… i osvojiti njezino srce.

opet-ljubav-film-2

Scenarij i režiju potpisuje Jim Strouse (New York, I Love You, People Places Things, The Incredible Jessica James), glavne uloge nose Priyanka Chopra-Jonas (serije Quantico i nadolazeća Citadela, filmovi Matrix: Uskrsnuća, Baywatch) i Sam Heughan (hit serija Outlander, filmovi Bloodshot i To Olivia, u kojem je glumio kultnog američkog glumca Paula Newmana), a Celine Dion vidjet ćete u nesvakidašnjoj ulozi gdje će upravo ona pomoći spojiti novinara Roba i ilustratoricu Miru.

U cameo ulozi pojavljuje se i Priyankin stvarni muž Nick Jonas, glumac (serija Kingdom, film Jumanji 2), kantautor i dio svjetske pop senzacije The Jonas Brothers.

opet-ljubav-film

Ponovno ljubav od 18. svibnja kreće u svim kinima, a soundtrack filma obećaje čak 5 novih pjesama velike Celine Dion, uz 6 prijašnjih hitova među kojima su „It’s All Coming Back to Me Now’, “All by Myself” i “That’s the Way It Is”.

Osim u Celine Dion, gledatelji će uživati i u privlačnoj glumačkoj postavi – Priyanka Chopra-Jonas, Nick Jonas i Sam Heughan već godinama mame pozornost svojim izgledom, ambasadorskim ugovorima s luskuznim brendovima i čestim nominacijama na listama najzgodnijih ljudi u showbizu.

kino celine dion film ponovno ljubav

Uz dopuštenje: Con Film (sve fotografije)

Facebook Like Button