Upečatljiv nakit u kojem ćete zablistati

Charm Essentials i Charm Allure, moderne su kolekcije srebrnog nakita koje će vas osvojiti na prvu i biti savršen poklon za nekoga posebnog.

nakit-silver-charm-1

Nakit nije samo komadić predmeta koji nosimo, on je modni detalj koji podiže i zaokružuje svaku kombinaciju. Osim što ga kupujemo jer nam se sviđa, kupujemo ga i s nekom namjerom, a ona je najčešće da razveselimo neku dragu osobu. Nakit je prije svega uspomena, pravi podsjetnik na nekoga do koga nam je stalno.

nakit-silver-charm-2

Vrijeme darivanja je pred vratima, a nakit je uvijek savršen poklon. Stoga je pravi izbor Charm Silver, u čijim najnovijim kolekcijama, svaka pripadnica ljepšeg spola može pronaći nešto za sebe.

nakit-silver-charm-3

Ime moderne kolekcije koju krasi minimalizam i jednostavnost, glasi Charm Essentials. Nenametljiv nakit koji odlično upotpunjuje svaku modnu kombinaciju mlađih cura, ali i svih koji se tako osjećaju, svojim će prekrasnim izgledom uljepšati svako lice. Romantični elementi, bezvremenske zvjezdice i vječni geometrijski elementi, samo su neki od motiva iz Charm Essentials kolekcije gdje se mogu pronaći uvijek popularne kružne naušnice u svim veličinama, moderne narukvice različitih tekstura i ukrasa te sasvim drugačije i posebne ogrlice raznolikog dizajna. Zlatna i roza pozlata dodaju poseban šarm ovoj kolekciji i apsolutan su must have.

nakit-silver-charm-4

Charm Allure naziv je posebne kolekcije s većim i upečatljivijim komadima nakita, koji prekrasno pristaju svakoj poslovnoj ženi i odlično se uklapaju u svečane prilike, jer privlače pozornost svojim dizajnom i apstraktnim formama. Velike naušnice koje plijene pažnju, nezaobilazan su modni dodatak ove sezone, a Charm Allure kolekcija srebrnog nakita u svojoj jedinstvenoj ponudi ima sve što ćete obožavati ove zime.

nakit-silver-charm-5

Ako tražite poklon koji sigurno neće razočarati, nove Charm Silver kolekcije su izbor s kojim nema greške. Do ovog predivnog nakita moguće je doći putem web shopa ili na najbližem Charm Silver prodajnom mjestu.

nakit-silver-charm-7

nakit-silver-charm-8

nakit-silver-charm-6

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button