Upotpunite svoju rutinu protiv pigmentacijskih mrlja s novim proizvodima

Prirodnu boju našeg lica možemo zahvaliti melaninu kojeg koža sama proizvodi. No, faktori kao što su UV zrake, hormonalne promjene i neizbježno starenje kože s godinama onemogućuju melaninu da se ravnomjerno rasporedi što na kraju rezultira s tamnim mrljama koje nitko ne voli.

NIVEA je već svima dokazala kako izvući deblji kraj u borbi protiv pigmentacijskih mrlja. Nakon više od 10 godina istraživanja i 50.000 testiranih sastojaka, NIVEA znanstvenici razvili su učinkovit patentirani sastojak protiv pigmentacijskih mrlja LUMINOUS630, koji djeluje na staničnoj razini.

Kako bi nastavili svoju uspješnu priču NIVEA je upotpunila LUMINOS 630® liniju koja od sada nudi kompletnu njegu lica koja zadovoljava različite potrebe te sprječava stvaranje novih i suzbija postojeće mrlje.

Omiljeni NIVEA Cellular LUMINOS 630® serum i dnevni fluid s SPF 50 sada imaju novog pridruženog člana koji će staviti točku na i vašoj svakodnevnoj beauty rutini.

NIVEA Cellular LUMINOS 630® krema protiv podočnjaka

Priuštite koži svojeg lica, vrata i dekoltea novi početak uz NIVEA Cellular LUMINOS 630® obnavljajuću noćnu kremu protiv pigmentacijskih mrlja koja djeluje na staničnoj bazi s dvostrukim učinkom. Tijekom noći formula s hijaluronskom kiselinom regenerira i jača kožu te poboljšava njezinu otpornost dok istovremeno aktivna tvar LUMINOS 630® posvjetljuje tamne mrlje te ih smanjuje.

Prepustite se NIVEA Cellular LUMINOS 630® noćnoj kremi za svježu, revitaliziranu kožu ujutro te ujednačen i blistav ten iz dana u dan!

• NOĆU: Formula s hijaluronskom kiselinom potiče staničnu aktivnost te obnavlja i jača kožu.
• NAKON 4 TJEDNA: Pigmentacijske mrlje postaju vidljivo svjetlije zahvaljujući patentiranom sastojku LUMINOUS630®.
• Prikladna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.

NIVEA Cellular LUMINOS 630® tonirani fluid

Njegovano područje oko očiju utječe i na cijeli ten kože. Upravo zato vam NIVEA predstavlja Cellular LUMINOS 630® kremu protiv podočnjaka za najučinkovitiji tretman područja oko očiju.

Ovo vrhunsko rješenje sadrži snažne aktivne tvari koje znaju kako spriječiti tri glavna uzroka podočnjaka. Formula s aktivnom tvari LUMINOS 630®, kofeinom i hijaluronskom kiselinom ublažava pigmentacijske mrlje, posvjetljuje podočnjake, osvježava umorne oči, hidratizira kožu te smanjuje sitne linije i bore.

• Već nakon 4 tjedna redovite primjene, rezultati će biti vidljivi.
• Nakon 8 tjedana intenzivne primjene, intenzitet podočnjaka smanjuje se za 40 %, vrećice ispod očiju također dok se blistavost područja oko očiju poboljšava za 75 %.

Savršena dopuna vašem ritualu njege za ujednačenu i blistavu kožu je i NIVEA Cellular LUMINOS 630® tonirani fluid s patentiranim sastojkom koji će vam dokazati svoju moć i poboljšati ten zahvaljujući svojem dvostrukom djelovanju. Dodatno je oboigaćen i hijaluronskom kiselinom koja vlaži kožu i trenutno je zaglađuje.

• 1. PREKRIVA: inkapsulirani pigmenti osiguravaju prirodno prekrivanje i trenutno ujednačavanje nepravilnosti na koži.
• 2. DJELUJE: formula sa sastojkom LUMINOUS630® djeluje protiv postojećih pigmentnih mrlja i pruža vidljivo ujednačeniji ten u samo četiri tjedna.
• Nježan prema koži, nekomedogen i pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.

Facebook Like Button