Urnebesna komedija o prijateljstvu i karijeri uz Salmu Hayek

Ostalo je još par dana do početka mjeseca koji je simbol ljubavi. Veljača ili ‘mjesec ljubavi’, kako ga mnogi od milja zovu, za mnoge parove predstavlja ‘slatku muku’ kako na što ljepši način proslaviti Dan zaljubljenih.

Romantične večere, izlasci, druženje u kućnoj atmosferi ili pak odlazak u kino, samo su neki od načina kako ovaj dan provesti u društvu svog partnera.

No, čak i ako ste solo, to ne mora značiti da morate ‘samovati’ na Valentinovo.

LIKE A BOSS

Zabavite se uz filmsku poslasticu sa Salmom Hayek u komediji Šefica

Komedija o prijateljstvu, poslovnim pothvatima i ženskoj konkurenciji s odličnom ženskom ekipom garantira dobar provod.

Najbolje prijateljice Mia i Mel (Tiffany Haddish i Rose Byrne) uživaju u životu i vode vlastitu kozmetičku tvrtku koju su izgradile iz temelja.

LIKE A BOSS

Nažalost, financijski ne stoje baš najbolje, a ponuda da ih otkupi vladarica kozmetičke industrije Claire Luna (Salma Hayek) je jako primamljiva, no dovodi u opasnost njihovo cjeloživotno prijateljstvo.
Uljepšavanje će uskoro postati ružan posao.

LIKE A BOSS

U filmu ‘Kao šefica’ također glume Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair i Karan Soni.

Duhovita kemija između zvijezda Tiffany Haddish i Rose Byrne, dvije moderne, samosvjesne i bliske prijateljice donosi nam uzbudljivu priču o prijateljstvu, osnaživanju žena i zabavi. U dobru i zlu. To je snažan poziv na akciju koji savršeno opisuje ljubavnu priču između Mel i Mije. Govori o partneru koji je spreman učiniti sve za tebe bez obzira na okolnosti.

LIKE A BOSS

CineLady ulaznicu za film ‘Kao šefica’ u distribuciji Blitza možete već sada kupiti na blagajnama kina