Uskoro počinje 6. Pink Day

PINK DAY: 21. travnja održava se 6. Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca.Ne propustite spektakularni 6. Pink Day i uživajte u vrhunskim proizvodima i zagrijanoj atmosferi.

wow-pink-day-1

Eminentna udruga Women on Wine/WOW već šestu godinu zaredom uspješno organizira Pink Day, Međunarodni festival ružičastih vina. Ove godine Festival će se održati 21. travnja u prostoru Muzeja Mimara te će okupiti neke od najboljih proizvođača ružičastih vina i pjenušaca, kao i proizvođača ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Hrvatske i inozemstva.

Ovu Pink godinu zasigurno će obilježiti zanimljive radionice, druženje s maslinarima i vinarima te brojna iznenađenja, koja WOW žene u suradnji s agencijom IMC marljivo pripremaju.

wow-pink-day-2

Pink Day festival je remek djelo novinarke Sanje Muzaferije, koja je vođena idejom o ženskoj nazočnosti na hrvatskoj i inozemnoj vinskoj sceni, kreirala jednu od najpoznatijih vinskih manifestacija u Hrvatskoj. Žene objedinjene u udruzi WOW proizvode vino, bave se marketingom i/ili prodajom vina, vode vinoteke, izučavaju vina (sommelierke), stvaraju nova vina (enologinje), pišu o vinu.

WOW je ponajprije namijenjen VINArkama, VINOtekarkama, noVINArkama, ENOloginjima, sommelierkama, ali i „običnim “VINO ljubiteljicama. WOW ističe posebnost i kompetentnost žena, ali time nikako ne isključuje muškarce u svijetu rosé vina.

wow-pink-day-3

Za ljubitelje kvalitetnih maslinovih ulja, kao i svake godine, organizira se Festival Green in Pink, na kojem će se posjetitelji upoznati s najboljim proizvodima.

Pink Day slavi ružičasta vina, pjenušce i šampanjce kroz promociju hrvatskih rosé vina, njihovih proizvođača i distributera, a ovogodišnjoj kolekciji rosé vina pridružit će se i brojna poznata inozemna imena.

Uz dopuštenje: imc (sve fotografije)