Uz nove traperice zaokružite jesenski look

Sastavni dio svakog ormara i nezaobilazan basic komad svakako su dobre traperice.

Odjevni predmet koji već desetljećima ne silazi s trona najnosivijih komada, a to su traperice, zadnjih godina ubrzano evoluira kroz inovativne tehnologije izrade materijala kojima je glavni zadatak da se u njima osjećamo udobno.

jeans traperice replay-s

Traperice volimo jer se lako kombiniraju uz sve stilove, a nosimo ih u svim prigodama i bez obzira na vremenske uvjete. Jednako je važno da budu udobne, elastične te da pružaju fleksibilnost pokreta. Osim klasičnih traperica u svaki dobar casual look dobro će se uklopiti i traper košulje, koje idu uz dnevne, ali i večernje outfite.

traper kosulje i hlace

Renomirani talijanski brend Replay iz sezone u sezonu osluškuje potrebe i želje ljudi urbanog duha, a istovremeno se prilagođava najstrožim ekološkim standardima fokusirajući se na održivost.

Bogatom Replay Jeans asortimanu sada se priključuje i “Hyperflex Re-Used” traper, izrađen od mješavine recikliranog pamuka i poliestera, što ga čini “dvostruko zelenim” traperom.

crne traperice i traper kosulja

Materijal za proizvodnju ovih modela dobiva se inovativnim procesom u kojem se regeneriraju pamučna vlakna preostala u procesu proizvodnje koja se potom uključuju u novi proizvodni ciklus stvarajući tako regenerirani pamuk s CCS certifikatom.

Procesom pomne selekcije, prikupljanja, pranja i steriliziranja dobivaju se vlakna koja se miješaju s ponovno upotrijebljenim pamukom kako bi se stvorile nove tkanine.

“Hyperflex Re-Used” održivi modeli potvrda su ekološke osjetljivosti i predanosti brenda koja se očituje u upravljanju low-impact resursima i fokusu na inovativnom i futurističkom pristupu ekološkoj problematici.

zenske traperice replay

Kombinacijom inovativnosti i najnovijih tehnologija u svakoj Replay kolekciji nastaju fantastični komadi koje jednostavno morate imati u svom ormaru.

Atraktivne Replay “Hyperflex Re-Used” traperice na svojevrstan način poigravaju se s mladenačkim buntom, ali u sebi imaju klasičnu notu koja će zadovoljiti sve ljubitelje formalnijeg stila odijevanja.

muske traperice i kosulje

Istinski ljubitelji snažnog Replay imidža obožavat će ove ultimativne komade koji ujedno prate ekološke standarde kao i modnu scenu.

muske traperice i kosulje replay

Facebook Like Button