Vino na vašem uskršnjem stolu u svega dva koraka

Ostanimo kod kuće, ali se ne odričimo dobre i ukusne vinske kapljice koja je redovito i dio svake blagdanske trpeze.

Web shop kupovina vina Kutjevo u više vaših najdražih trgovina

Kutjevo vino rose

U vrijeme kada se družimo isključivo online vaša vinarija Kutjevo odlučila je omogućiti svim ljubiteljima finih vina online kupovinu u vašem najdražem dućanu – virtualnim putem preko web shopa – gdje će svatko moći u miru izabrati baš ono vino koje najviše voli.

PREGLED WEB SHOP TRGOVINA ZA KUPOVINU VINA IZ PODRUMA KUTJEVO:
Vrutak
Konzum
Vine&More
Vinita
Metro
Dobra vina

online vina kutjevo

Ružičasto vino Kutjevo Rosé Premium 2019

U velikom izboru pjenušavih, bijelih i crvenih vina Kutjevo za vas smo, u vrijeme uskršnjih blagdana kada fine delicije krase naše trpeze, izabrali ružičasto vino Kutjevo Rosé Premium 2019 koje se savršeno sljubljuje s većinom jela, a vrhunski vinski stručnjak Saša Špiranec proglasio je baš ovaj rosé kao najbolji od svih rose vina u Podunavlju i Slavoniji.

Ove je godine ovaj kutjevački rosé ponio titulu najboljeg vina među svojom slavonskom konkurencijom.

Kutjevo vino rose 2019

Zašto izabrati Kutjevo Rosé Premium 2019 za vaš uskršnji stol

Dobar imidž rosé vina iz dana u dan raste i postaje sve traženije vino na svakoj trpezi..
Vinske karte sve su bogatije rosé vinima, a vinari se trude i popunjavaju svoju paletu ponuda gdje rado proizvode i rosé vino.

Ružičasta ili rosé vina već su neko vrijeme ozbiljna tržišna realnost, kako kod nas, tako i u svijetu, što jasno pokazuje da su se vinoljupci zasitili klasike te da vole voćne arome i svježinu kakvu kriju upravo ružičasta vina.

Kutjevo rose vino 2019

Rosé vino svojim senzornim svojstvima slično je bijelom vinu, a bojom bliže crvenom

Naime, rosé popularnost duguje upravo činjenici da u sebi utjelovljuje sve najbolje od obje vrste klasičnih vina – svježinu bijelih i zanimljivu voćnost laganih crnih.

Rosé vina najčešće se konzumiraju u proljeće i ljeti. Tada najbolje gode našem nepcu, a izvrsno se sljubljuju s mnogim jelima, no najviše odgovaraju uz laganija jela poput tjestenine, rižota s plodovima mora, oboritom ribom, te odgovara uz losos ili uz nježnija crvena mesa.

Kutjevo Rosé Premium 2019 idealno se sljubljuje s hladnim predjelima, salatama, ali i jelima od bijelog mesa, umacima i raznim morskim specijalitetima, a možete ga servirati i kao aperitiv.
Serviraju se i piju dobro rashlađena, kao bijela vina.

Kutjevo vino rose  tadic petra

Kutjevo Rosé Premium 2019 savršen za uskršnju trpezu ili kao istinski užitak na kraju dana

Kutjevo Rosé Premium 2019 proizveden je po uzoru na provansalska rosé vina, a već na prvi pogled privlači pažnju modernim dizajnom etikete i odabirom atraktivne burgundske boce. Nježna ružičasta boja vizualan je uvod u elegantnu svježinu koju na miris otvaraju jagode i maline.

Kupažiranjem sorti zweigelt i pinot noir kreiran je rosé namijenjen isključivo HoReCa kanalu i specijaliziranim vinskim prodavaonicama.

Kutjevo vino rose vina

Ovaj kutjevački rosé zanimljiv je i jedinstven u okusu i strukturi. Ugodnih je alkohola i mirisa zrelih jagoda.
Viših je kiselina, a manjeg sladora koji će se očitovati u slasti vašeg nepca!

Grožđe pinota crnog ubrano je s položaja Škomić, a s druge strane zweigelt sorta svoje potencijale očituje u dobrom omjeru kiselina i voćnosti te sljubljivanjem s pinotom daje idealan organoleptički događaj. Lagani završetak okusa vanilije daje idealan produžetaka okusa ovog vina.” rekao nam je glavni enolog u Kutjevu d.d.

Želite li se opustiti nakon napornog dana i uživati u prvim znacima proljeća, natočite si čašu Kutjevo Rosé Premium 2019 i prepustite se svakom gutljaju. U društvu ili sami, svejedno je kad je dobro vino u pitanju.

Facebook Like Button