Volite li Starbucks kavu ili to nije “prava” kava za vas?

Otvoren je prvi Starbucks u regiji!

Starbucks, jedno od najpopularnijih mjesta za kavu u svijetu, otvoren je u samom središtu Beograda, u shopping centru Rajićeva.
Beogradski Starbucks proteže se na čak 175 metara kvadratnih i ima 140 sjedećih mjesta za uživanje u ovom popularnom napitku bez kojih mnogi od nas ne mogu započeti dan.

Beograđani su oduševljeno dočekali najpopularniji svjetski lanac i njihovu svima poznatu kavu, pa su bez problema satima čekali u redu da je probaju.

Svoj poznati logo Starbucks u Beogradu postavio je i na ćirilici, a cijene svojih proizvoda prilagodio lokalnoj platežnoj moći. Cijene kave su između 10 i 30 kuna, što je znatno niže nego u njihovim lokalima u Europi i ostalom dijelu svijeta.

STARBUCKS

Iz kompanije kažu kako je kvaliteta kave ista kao i svugdje, te je samo cijena prilagođena ovom dijelu tržišta. Srbija ima izraženu tradiciju ispijanja kave, pa će i ovo mjesto sigurno postati jedno od omiljenih okupljališta beogradskih kavopija koji cijene kvalitetu i ponudu ovog brenda.

Nedavno su i hrvatski mediji najavljivali dolazak Starbucksa u našu zemlju, no prema informacijama iz ove kompanije, takvo što se sigurno neće realizirati tokom 2019. godine.

Travel Advisor

Facebook Like Button