YSL beauty inicijativa „Abuse Is Not Love“

Hvale vrijedan globalni program pokrenut od strane YSL Beauty 2021., u Hrvatskoj je postavio svoje temelje prošlogodišnjom suradnjom i povezivanjem sa zakladom Solidarna, te 3-godišnjim planom donacije kroz fond #spasime.

ysl-beauty-press-6

Tako je ovog utoraka, 22.11.2022., u prostorima Wespa spaces održana je YSL beauty press konferencija pod nazivom „Abuse Is Not Love“ („Zlostavljanje Nije Ljubav“).

ysl-beauty-press-2

Ususret nadolazećem Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama koji se formalno obilježava 25.11.2022., YSL beauty inicijativa „Abuse Is Not Love“ okupila je govornike iz struke, kolege iz medija te influencere s jednim ciljem – osvrnuti se na važan i sveprisutan društveni problem te povećati razinu svijesti i problematiku nasilja nad ženama, odnosno intimnog partnerskog nasilja (*IPV = intimate partner violence).

ysl-beauty-press-5

Otprilike svaka treća žena doživjet će nasilje u vezi tijekom svog života[1], a danas 600 milijuna žena u svijetu živi u zemljama u kojima se nasilje u partnerskim vezama ne smatra zločinom.

ysl-beauty-press-4

To je problem koji zaslužuje pažnju i vrijeme je da se nešto poduzme.Tema o kojoj se premalo govori i koju se nerijetko mistificira.

YSL beauty obvezao se učiniti sve što može kako bi žene koje se suočavaju s istim osnažio.
DATI svoj GLAS tamo gdje je tišina!

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button