Zaks nas veseli briljantnom kolekcijom nakita

Iako su blagdani tek završili najljepše vrijeme tek dolazi jer siječanj je mjesec optimizma, promjena i otvaranja novih poglavlja. Bilo da je riječ o novim poslovnim izazovima ili ljubavnim pothvatima jedno je sigurno: važne trenutke najbolje je obilježiti trajno, uspomenama koje neće izblijediti i kada vrijeme odmakne.

https://www.youtube.com/watch?v=FVC_zfWjVKU

Za sve veću, globalnu popularnost dijamanata zaslužna je upravo potražnja za predmetima trajne vrijednosti nosivim u svim prilikama, kao simbola vječne ljubavi i uspjeha.

zaks-nakit-s-dijamantima-2

zaks-nakit-s-dijamantima-1

‘Tradicionalno rezervirani samo za velebne i raskošne prilike, zlatni modni dodaci ukrašeni dijamantima sve češće nalaze svoj put u svakodnevice mnogih. Kako svojom svestranošću lako uveličavaju modne kombinacije iz godine u godinu bilježimo sve veći interes za njima’, objasnili su u zlatarnicama Zaks.

zaks-nakit-s-dijamantima-4

zaks-nakit-s-dijamantima-3

Da je drago kamenje postalo nosivije nego ikada prije, najbolje se može vidjeti u novoj kolekciji zlatarnica Zaks. Osim toga, ovaj modni luksuz vječnog sjaja danas je dostupniji nego ikada prije pa iskoristite zimsko sniženje i nabavite svoj dragocjeni kamen na popustu od 25 posto.

zaks-nakit-s-dijamantima-8

zaks-nakit-s-dijamantima-7

zaks-nakit-s-dijamantima-6

zaks-nakit-s-dijamantima-5

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button