Čaroban zlatni nakit

Mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić u novoj kampanji zlatarnica Zaks.

Ove zime zlatarnice Zaks svojom blagdanskom kampanjom gledatelje odvode u čudesan svijet mašte, tamo gdje ništa nije nemoguće. Prikazuju da jedna sekunda može trajati kao vječnost, a jedan zlatni ukras u sebi utkati svu ljubav i naklonost koju mnogi od nas čuvaju za nekog posebnog.

zlatni-nakit-mia-negovetic-1

Omiljena mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić u ovoj zimskoj bajci utjelovljuje ‘Alisu u zemlji čudesa’ i na svom putovanju otkriva da božićna čarolija započinje onoga trenutka kada svojim najbližima poželi darovati nešto od srca.

U njezinom svijetu snova su najljepši zlatni primjerci nakita koji se nalaze u pupoljcima zlatnog cvijeća, a koje Mia poželi ponijeti sa sobom. Na tom putu pomaže joj Zaks jer upravo u najnovijoj zimskoj kolekciji dostupnoj u svim poslovnicama krije jednako čaroban zlatni nakit.

zlatni-nakit-mia-negovetic-2

zlatni-nakit-mia-negovetic-3

Ovog Božića još ranije probudite sjaj blagdana i otkrijte kako ponekada bajke mogu postati stvarnost uz samo jedan zlatni dodir – zlatni trenutak ljubavi i pažnje. Pritom iskoristite popust od 30% koji vrijedi na cjelokupan asortiman u zlatarnicama Zaks i svoj dar omotajte zlatnom čarolijom.

zlatni-nakit-mia-negovetic-4

zlatni-privjesak

zlatni-prsten

zlatna-ogrlica

Više informacija potražite na: www.zaks.hr

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button