Kosa kao remek djelo

Ella Dvornik, Iva Šarić Leko, Nina Mia Čikeš i brojni drugi prisustvovali jedinstvenoj i nesvakidašnjoj izložbi frizura Kosa kao remek djelo.

Elegantna zagrebačka galerija Forum prošlog je petka bila prava mala oaza ljepote i mode. Naime, upravo ondje, održana je nesvakidašnja izložba kose, kojom je i službeno obilježeno sezonsko finale beauty kampanje „Kosa kao remek djelo“.

keune-frizure-modeli-1

Kampanju je osmislila i u djelo provela jedna od najpoznatijih i najuspješnijih svjetskih beauty kompanija s gotovo stogodišnjom tradicijom – Keune Haircosmetics. Njihovi frizeri i stručnjaci pomno su analizirali hair trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u ovu izvrsnu kampanju. 9 frizerskih salona – partnera ili slikovitije rečeno – umjetnika kose, u protekla su dva mjeseca prikazali čak 15 divnih i inspirativnih hair trendova na kosama svojih klijentica, koje su u ovom slučaju poslužila kao njihova slikarska platna.

keune-frizure-modeli-2

Raskošna paleta jesensko – zimskih nijansi prikazanih tijekom trajanja turneje sadržavala je nijanse pod nazivima Cinnamon Swirl, Toasted Coconut, Caramel Ombre, Buttery Blonde ili pak Blackberry, Cold Brew i Cotton Candy Pink. Svi ti trendovi ponovno su prikazani na izložbi na jedan nadasve originalan i iznimno svečan način – na 15 živih modela, koji su tako na djevojkama odjevenim u jednostavne i elegantne crne duge haljine, diskretno naglašene modnim nakitom zlatarnice Prahir, došli do punog izražaja i čarobno zablistali.

keune-frizure-modeli-3

Brojni uzvanici, sve redom priznati beauty stručnjaci, hair stilisti te modni i beauty urednici, bez daha je ostavila spektakularna izložba kose, kao i divan nastup mlade Domenice Žuvele, koji se savršeno uklopio u ovu večer slavlja ljepote. Među okupljenim mnoštvom, našla su se i poznata lica, poput Elle Dvornik, Ive Šarić Leko, Marine Lacković, Nine Mije Čikeš, Sonje Lamut, Lane Puljić , Horvata Čagalja i drugih.

keune-frizure-modeli-4

Premda je ovime službeno završena ova sezona kampanje „Kosa kao remek djelo“, trendove ćemo sigurno još viđati na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih prelijepih, jesensko – zimskih remek-djela kose.

greta-gardner

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button