Dođite na koncert, vino i zalazak sunca

TZ Meridiana Slavonica u općinama Brodski Stupnik, Oriovac i Nova Kapela, poziva ljubitelje glazbe i gozbe – na koncert, vino i zalazak u vinogradu.

„Pridružite nam se uz slobodan ulaz u subotu, 19.6. na ekskluzivnoj manifestaciji Zalazak u vinogradu, kušajte vrhunska vina nastala iz ljubavi prema vinogradarstvu koja se prenosi generacijama, uživajte u nastupu izvrsnog jazz sastava – Jazziana Croatica, sve to uz prizore nepreglednih vinograda stupničkoga kraja koje ćete ovjekovječiti svojom fotografijom i možda osvojite nagradu“ – poziva Mateja Pejanović, direktorica TZ Meridiana slavonica!

borna-sercar-jazziana-croatica

Zalazak u vinogradu traje od 16:00 – 21:00h u vinogradima pred vinskim hotelom „Stupnički Dvori“. Na samom početku održat će se radionica „Vina Meridiane Slavonice – ponos našega kraja“, na koju se možete prijaviti do petka 18.6. u 12h na mail info@tzms.com.hr.

U 18:00 h počinje koncert u vinogradu poznatoga sastava Borna Šercar’s Jazziana Croatica koji svojom originalnom glazbom nastoji očuvati hrvatsku glazbenu baštinu inspiriranu etno utjecajem te nametnuti nove standarde u hrvatskom jazz izričaju.

Od 19:00 posjetitelji će moći sudjelovati u kreativnom foto natječaju sa zadatkom da svojim pametnim telefonima „ulove“ najbolji kadar zalaska sunca u vinogradu, među čokotima stupničkog vinogorja, kojim se najljepše dočarava ozračje događaja.

Fotografije treba objaviti na facebook eventu na stranici Meridana Slavonica, s oznakom #zalazakMeridianaSlavonica i #sunsetinMeridianaSlavonica. Najbolju fotografiju izabrat će stručna komisija – a nagrađeni će osvojiti romantičnu večeru za dvoje.

Detalje događaja možete pratiti na našim društvenim mrežama, a subotu planirajte u stupničkome kraju uz kušanje vina, koncert i zalazak u vinogradu. Ulaz je besplatan!

Facebook Like Button