Zaštita kože na zimskom suncu

Kreme s najvišim zaštitnim faktorom i za regeneraciju ključni su korak u očuvanju ljepote i zdravlja kože tijekom zimskih mjeseci, a posebno spremate li se na skijanje i druge zimske radosti. Potaknuti željom da svima omoguće upravo onu zaštitu od sunca koja bi na odgovarajući način zadovoljila potrebe kože tijekom hladnijih dana, Vichy kontinuirano unapređuje liniju Ideal Soleil.

Bez kompromisa na učinkovitosti i toleranciji, jer su svi Ideal Soleil proizvodi ispitani pod dermatološkim nadzorom na osjetljivoj koži.

Kako bi svaka osoba mogla lakše pronaći baš svoju idealnu zaštitu od sunca, ovi proizvodi su dizajnirani ne prema vrsti, već prema prednostima koje donose: intenzivna hidratacija, lagan osjećaj na koži bez tragova ili blistav zdravi izgled ten.

Tijekom bezbrižnog boravka na zimskom suncu Vichy savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože. Ove zime sačuvajte svoju kožu nekim od preparata iz linije Ideal Soleil: Dry touch finish za lice SPF 50+; STICK za osjetljiva područja lica 50+ ili Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+.

vichy-ideal-soleil-creme

VISOK FAKTOR – DNEVNA RUTINA ZA IDEALNU KOŽU

Iako tijekom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu.

S obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje, sanjkanje, zimsko trčanje i planinarenje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.

Neka nanošenje zaštite od sunca bude dio dnevne rutine u održavanju ljepote, bez obzira na godišnje doba. Uz zaštitu kože lica važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV-zraka.

vichy-ideal-soleil-emulsion

VICHY ZIMSKI SAVEZNICI IDEALNE KOŽE

Za svakodnevni boravak na otvorenom Vichy savjetuje IDEAL SOLEIL Baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF 50+. Baršunasta krema za ljepši izgled kože prva je Vichy zaštita od sunca koja otkriva ljepotu kože zahvaljujući ojačanoj učinkovitosti čak i od dugih UVA-zraka. Hijaluronska kiselina pruža osjećaj ‘druge kože’.

Koža je meka i hidratizirana kroz 24 sata. Njena tekstura stapa se s površinom kože i ponaša se kao filer čineći kožu ujednačenom i glatkom. Formula Mexoryl® SX i XL, ojačana je s filterima koji pružaju zaštitu i od dugih UVA-zraka Parsol®1789 te Tinosorb®S. Baršunasta krema trostruko djeluje za idealnu kožu. Ima trenutačni učinak glađe kože, tijekom izlaganja suncu za blistaviji i dugotrajniji ten te nakon izlaganja suncu za manje bora i mrlja.

Kao dio redovite zimske opreme Vichy savjetuje da koristite IDEAL SOLEIL Stik za osjetljiva područja SPF 50+ za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože. Laboratoriji Vichy su u stik za osjetljiva područja dodali fotostabilan sustav filtra širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla®. Njegova hipoalergena formula ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i pomaže kod obnove kože.

Imate li mještovitu ili masnu kožu, tijekom intenzivnijih sportskih aktivnosti na otvorenom Vichy savjetuje DRY TOUCH FLUID ZA LICE SPF 50+ koji pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka. Lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sustavom filtera Mexoryl® XL i mineralima. Formula pomaže u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih mrlja i preranog starenja kože kao posljedice utjecaja sunca. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu, hipoalergen je i vodootporan.

Uz dopuštenje: TBWA (sve fotografije)

Facebook Like Button