Zašto je miniserija Tajna jedna od najboljih kriminalističkih serija

Biografska kriminalistička drama Tajna (The Secret) nova je miniserija od četiri epizode koja nam dolazi ove jeseni na male ekrane. Uznemirujuća i neobična, temelji se na novinarskom osvrtu novinara Derica Hendersona, Let This Be Our Secret, a priča o dvostrukom ubojstvu.

tajna-mini-serija-1

Ova miniserija priča priču o ubojstvu Lesley Howell i policajca Trevora Buchanana, čija su tijela pronađena u zapaljenom autu u garaži u Sjevernoj Irskoj 1991., za koje se prvotno mislilo da su samoubojstva. Nevjerojatna zavjera leži u pozadini, a životi dviju obitelji zauvijek su promijenjeni.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim su ulogama James Nesbitt (The Missing) koji tumači ulogu cijenjenog zubara Colina Howella koji postane ubojica zajedno s profesoricom Hazel Buchanan, koju tumači Genevieve O’Reilly (Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, Rogue One).

tajna-mini-serija-2

Nesbittova izvedba Colina Howella kao „običnog“ čovjeka na van, a zapravo vrlo zlokobnog i poremećenog pojedinca, ostavlja osjećaj jeze. Iznimno kvalitetna i briljantno napisana, ova miniserija priča brutalnu priču na suosjećajan način.

tajna-mini-serija-3

Jedna od najboljih kriminalističkih serija koje se temelje na istinitom događaju, The Secret je nominirana za najbolju dramsku miniseriju za nagradu BAFTA i za The Broadcast Awards. Dobitnica je nagrade Royal Television Society za najbolju dramu u Sjevernoj Irskoj.

Cijelu miniseriju Tajna (The Secret) gledajte od 2. 10. na Pickbox NOW!

Facebook Like Button