Zašto vrijedi pogledati sjajnu humorističnu seriju Cougar Town

Zašto vrijedi pogledati sjajni sitkom s Courtney Cox u glavnoj ulozi.

Humoristična serija Cougar Town s popularnom glumicom Courtney Cox (Prijatelji) dolazi na Pickbox! Od tvorca humorističnih serija poput urnebesnih Stažista (Scrubs) Billa Lawrencea, dolazi nam svih šest sezona Cougar Towna.

Duhovita i topla humoristična serija, Cougar Town je u svojoj suštini serija o prijateljima koji imaju sjajne i uvrnute odnose, ali prije svega – dobre namjere. Većinom se bave ispijanjem crnog vina i igranjem igre koju su sami izmislili – zvanu Penny Can.

cougar-town-1

COURTNEY COX U GLAVNOJ ULOZI

Radnja je smještena u fiktivnom gradu Gulfhaven na Floridi, kojemu je nadimak Cougar Town. Glavni lik je Jules Cobb (Courtney Cox), nedavno razvedena žena u četrdesetima čiji duhoviti život pratimo kroz nove izazove s kojima se susreće. Tu je i njezin sin, tinejdžer Travis (Dan Byrd), njezin bivši muž Bobby (Brian Van Holt), najbolja prijateljica Ellie (Christa Miller, Stažisti) i njezina najveća ljubav – crno vino.

Julesina ekipa, koju čine i njezina simpatična asistentica Laurie (Busy Philipps) te Josh Hopkins, vlasnik puba Grayson Ellis, možda je disfunkcionalna, ali je u isto vrijeme brižna i predana. Najvažnije od svega, sve ih veže iznimno prijateljstvo.

cougar-town-2

LJUBAV PREMA CRNOM VINU

Jedna od glavnih, i kontinuiranih tema ovog sitkoma je ljubav prema crnom vinu, kojeg cijela Julesina ekipa pije u hektolitrima, osobito Jules. Tako svake sezone možete očekivati sve veće i veće čaše iz kojih se pije vino. Primjerice, Jules prvo pije iz pretjerano velike čaše po imenu „Veliki Joe“ koju potom zamijeni s „Velikim Carlom“ – što je zapravo dio lampe. Kasnije se prebacuje na „Velikog Loua“, odnosno vazu.

POTRAGA ZA LJUBAVLJU

Kao i svaka prava priča, Cougar Town je priča o potrazi za pravom ljubavi. Courtney Cox, kao žena u četrdesetima koja pokušava ponovno pronaći ljubav, svježi je zaokret u svijetu komedija. Nakon što je provela svoje dvadesete i tridesete u braku odgajajući sina, sada se ponovno nalazi u svijetu izlazaka i traženja partnera – što nije toliko lak zadatak, ali zasigurno je izvor različitih uvrnutih i duhovitih situacija.

Svih šest sezona odlične humoristične serije Cougar Town gledajte odmah na Pickboxu!

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button