“Zdrave” čarape su ono za čim ćemo žuditi ove zime

Solidea su ženske kompresivne čarape koje izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite.

U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge.
Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrli brzo se može odraziti na naše zdravlje! Posebno kad su noge u pitanju!

zenske carape najlonke

Jedna od najozbiljnijih posljedica sjedilačkog načina života rizik je od kardiovaskularnih bolesti. Dugotrajno sjedenje slabi mišiće, pogoršava cirkulaciju krvi i smanjuje tonus krvnih žila. Lјudі kојі vеćіnu ѕvоg vrеmеnа рrоvоdе ѕјеdеćі zа ѕtоlоm раtе оd lоšе сіrkulасіје u nogama, štо mоžе uzrоkоvаtі rаzvој рrоšіrеnіh vеnа.

Іаkо іh оbа ѕроlа mоgu rаzvіtі, žеnе іmајu vеću рrеdіѕроzісіјu. Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

najlonke zenske carape

Vrijeme je za ženske “zdrave čarape”!

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža.

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

samostojece najlonke carape

Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća zdravlje, ljepotu, tehnologiju i znanost.

Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

haljina najlonke zenske carape

Po čemu su posebne ove čarape?

- Ne samo kompresivne već prekrasne modne čarape
- Patentirani proizvodi (Siver Wave)
- Prve dokoljenke od prirodnih bambusovih vlakana(Socks for you Bamboo)
- Kvaliteta izrade
- Dugotrajnost
- Mnoštvo modela, boja, uzoraka
- Ekološki standardi
- Strast za istraživanjem i stalnim inovacijama
- Made in Italy od projekta do proizvodnje
mrezaste najlonke carape

Što trebate znati o tvrtki Solidei?

Solidea ima svoje korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee , Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine.

Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997 odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda- Solidea! O

d samih početaka Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave, kompresivnih hlačica s uzorkom mikromasažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita.

Svi SOLIDEA® proizvodi na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete, te su u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100. Calzificio Pinelli certificiran je ISO 9001. Solidea se danas distribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a danas Solidea poslovanje vode uz Enza Pinellija, njegovi sinovi Luca i Michele Pinelli.

Gdje kupiti Solidea proizvode?

Solidea proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na službenoj web stranici Solidea

Foto:promo

Facebook Like Button