Ženstvena i sexy najbolji je opis ove kolekcije nakita

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime – ‘Edgy Pearls Rendez-Vous’.

karat-jewelry-nakit-1

IVANA MIŠERIĆ U ULOZI ‘EDGY PEARLS RENDEZ-VOUS’ DJEVOJKE
‘Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama.’ – ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

karat-jewelry-nakit-5

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta utjelovila je prekrasna Ivana Mišerić, koja uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom, sjajno predstavlja ‘Edgy Pearls Rendez-Vous’ djevojku.

karat-jewelry-nakit-4

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete. Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu.

Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje se mogu stilizirati kako na glamuroznu haljinu, tako i na obični t-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni ‘ear candy’.

karat-jewelry-nakit-3

Kolekcija je napravljena u ‘mix and match’ stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost.
karat-jewelry-nakit-2

Sve o biserima, koji u nakitu predstavljaju vječnu klasiku, možete pronaći na Instagram i Facebook profilima Karat Jewelry-ja, kao i na www.zlatarnicekarat.com .

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button