Zimska kolekcija utjelovljuje neviđenu rusku bajku

Larie predstavlja svoju 10. kolekciju koja će, uz rođendanski sjaj, blještavilo i ženstvenost, oduševiti sve žene koje ne žele ostati nezamijećene.

moda-haljine-zima-1

Jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica Marina Matić, ponovno oduševljava visokim estetskim standardima, a inspiraciju za jubilarnu modnu strastvenost pronašla je u senzacionalnoj Rusiji: “Ruskinje, najintrigantnije žene svijeta, oduvijek su imale savršen spoj sjajnog glamura i misteriozne elegancije.

moda-haljine-zima-2

Upravo takvom atmosferom odiše nova kolekcija koja se protivi modnoj monotoniji i uvlači nas u svijet jedinstvenog raskoša uz dozu sofisticiranog seksepila.”- izjavila je Marina.

moda-haljine-zima-3

Jedan od zaštitnih znakova Marininog dizajnerskog izričaja je svakako usmjerenost na detalje i neizmjerna pažnja koju posvećuje svakom centimetru kreacije. U želji da svaka haljina bude unikatno djelo, Larie kolekcija ponovno utjelovljuje visoko kvalitetne materijale: profinjena čipka, metri tila te upečatljive trake samo su neki od detalja zbog kojih sve Larie kreacije ostavljaju nezaboravan dojam.

moda-haljine-zima-4

Ovog puta dizajnerica se poigrala bogatom paletom boja od kojih predvode zlatna, srebrna, ljubičasta te neizostavna kraljica elegancije – crna.

Kao i svaka prethodna, jubilarna kolekcija skriva brojne posebnosti. Jedna od njih su svakako koktel haljine s nezaobilaznim “puf” rukavima koje će zasigurno postati must have za novogodišnju proslavu, ali druga specijalna događanja na kojima želite zablistati.

moda-haljine-zima-5

Osim sezonske kolekcije za jesen/zimu (2019/2020), u kampanji su se našle i predivne Larie vjenčanice koje su udobnim i upečatljivim čipkama pridonijele nesvakidašnjoj glamuroznoj decentnosti. Uz njih će se zasigurno svaka djevojka osjećati kao princeza na svoj poseban dan, a zbog njihove profinjene kvalitete neće nedostajati ugode i opuštenosti kojoj svaka mlada teži.

moda-haljine-zima-6

Za snimanje kampanje, Marina je odabrala popularan prostor Teatar bara ukrašenog crvenim barušom koji naglašava rusku strastvenost na prigodan način. Priču je tradicionalno upotpunila i fotografkinja Karmen Poznić, a Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić zablistale su u ulogama ruskih modela za čiji su se look pobrinule vizažistica Dijana Sajko, te studio Keune uz Tanju Kuštović zaduženu za frizure.

moda-haljine-zima-7

Da dizajnerica zaista veliku pažnju posvećuje detaljima govore i ručno rađeni ukrasi za kosu Perlet koje je sama primijetila tijekom stvaranja kolekcije. Također, ponovno smo se uvjerili kako uz dizajnersku profesiju, Marini odlično stoji i uloga modela koja svakako na jedinstven način zaokružuje ovu senzacionalnu rusku bajku.

moda-haljine-zima-8

Za kraj, čestitamo Marini na uspješnom podizanju ljestvice modnih standarda i ponovnom nadilaženju svih očekivanja. Vjerujemo kako će se brojne fashionistice, ne samo diljem hrvatske, već i diljem regije, na prvi pogled zaljubiti u 10. Larie kolekciju, u želji da probude elegantnu Ruskinju u sebi. Jedini je problem što će se teško moći odlučiti za samo jednu haljinu.

moda-haljine-zima-9

Uz dopuštenje: S2 (sve fotografije)