Zimske Amelie Handmade i Michael Kors kolekcije

MAre Store u Zagrebu predstavio je najnoviju kolekciju za jesen/zimu jedinstvenih ručno pletenih kardigana brenda Amelie Handmade i luksuznog modnog brenda Michael Kors. Predstavljanje nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Nikoline Lacković, Antonije Blaće i Iris Androšević Pinjuh.

mare-1

U moru konfekcijskih komada odjeće zahvaljujući kojima cijeli grad izgleda uniformirano od ovog tjedna MAre store u svoju ponudu uvodi Amelie – tradicionalno ručno rađeno unikatno pletivo. Amelie novom kolekcijom džempera i kardigana ponovo na velika vrata uvodi kreativne, i neodoljive komade proizvedene pomalo zaboravljenom metodom.

mare-2

Kolekcijom dominiraju kombinacije cijele palete boja i zemljanih tonova pa će nova kolekcija u ponudi zadovoljiti želju za jarkim bojama poput ljubičaste, roze i crvene pomiješane s neutralnom sivom ili smeđom. Posebnost ove kolekcije je mogućnost da sami sudjelujete u dizajniranju svojeg kardigana jer MAre Store u ponudi dostupne palete boja kojima ćete personalizirati svoj novi najdraži zimski komad.

mare-3

Osim Amelie Handmade od ove jeseni u MAre store dostupna je nova kolekcija Michael Kors kolekcija koja odiše glamurom, savršenim ženstvenim krojevima i premium materijalima. Kolekcija obiluje kratkim haljinama s naglaskom na struk i kombinezonima sa živopisnim cvjetnim printevima.

mare-4

Kolekciju jesen/zima 2017. karakteriziraju s jedne strane vesele boje, poput ružičastog grejpa i limeta zelene boje, a s druge strane dio kolekcije je crn, bijel i mornarski što u potpunosti opisuje Michael Kors ženu koja je istovremeno provokativna i odmjerena.

mare-6

mare-5

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)