Obojite usne u svježu ružičastu

L’Absolu Rôses, Lancômeova kolekcija u ružičastim nijansama.

Rose. Francuska riječ za ružičasto je „rose“. Ista riječ označava i ružu, Lancômeov zaštitni znak. Ružičasta je vrlo proturječna – neki je smatraju slatkastom i pomalo neozbiljnom, dok je za druge hrabra i upečatljiva. I cvijet i boja simboliziraju osjećajnost i slobodu, prožete srećom, ljubavlju i spokojem.

l-absolu-roses-1

Za nas u Lancômeu, „rose“ utjelovljuje viziju života: svjestan odabir sreće i snagu pozitivnih emocija, koji se temelje na optimističnom pogledu na život. Jednostavnije rečeno: ŽIVITE INTENZIVNIJE. ŽIVITE ŽIVOT OBOJAN U RUŽIČASTO.

Lancôme u 2017. slavi joie de vivre (fr. radost življenja) kroz ružičastu eksploziju na usnama i noktima. Predstavljamo L’Absolu Rôses! Riječ je o kolekciji sjajila, olovaka za usne i lakova za nokte u ružičastim nijansama, za kreativnu i odvažnu uporabu uz mnogo zabave. Nanošenje make-upa nije samo ritual ljepote, nego izniman trenutak u kojem se s radošću posvećujete sebi.

l-absolu-roses-2

L’Absolu Gloss inovativan je proizvod za usne i najnoviji dodatak obitelji L’Absolu Rouge. Dolazi u providnoj bočici s crnim lakiranim poklopcem koji krasi prepoznatljiva zlatna ruža te vas neodoljivo mami da ga isprobate. Aplikator vrhunske preciznosti odmah će vas osvojiti. Definirajte usne i prekrijte ih očaravajućom bojom u samo jednom potezu.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button