Zlatna kolekcija za zlatne ljetne trenutke

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom. Zlatna kolekcija Dandelion nastala je kako bi usrećila sve one koji vjeruju u snagu želje.

nakit zlatarna celje

Svojom elegantnom lakoćom i jednostavnim geometrijskim linijama odaje počast bezvremenskom dizajnu i zlatarskoj tradiciji dugoj više od 175 godina. Namijenjena je svima onima koji ponajprije vjeruju u sebe, ali i u moć ostvarenja svojih želja.

ZC_Dandelion_prsten zz

Kolekcija Dandelion svojim svjetlucavim kubičnim cirkonima simbolizira tisuće želja u nježnom i jedinstvenom cvijetu maslačka.

ZC_Dandelion_1

„U Zlatarni Celje prilikom dizajniranja nove kolekcije potpuno se prepuštamo svojoj mašti. Ipak, ništa ne prepuštamo slučaju pa su kolekcije rezultat detaljnih studija i dugoročnog planiranja našeg dizajnerskog tima.

ZC_Dandelion_ogrlica zz

Naša nova kolekcija Dandelion nadahnuta je tisućama želja koje vjetar nosi na sve strane neba. Mašta stvara stvarnost, a ova kolekcija je dokaz da se želje ostvaruju“, izjavila je kreativna direktorica Zlatarne Celje, Désirée Kolarec.

ZC_Dandelion_nausnice zz

U kolekciji su prsten, ogrlica i naušnice od bijelog zlata i bijelih kubičnih cirkona, te kolekcija od žutog zlata s kubičnim cirkonima u boji šampanjca.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite OVDJE

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button