2Cellos na Zagreb Classicu

Još samo jedan dan dijeli nas od velikog koncertnog spektakla planetarno popularnog dvojca 2CELLOS u sklopu prvog open air festivala orkestara – Zagreb Classic!

Ove subote 2.7. morate biti na Tomislavcu!
Program počinje već u 21:00, kada će publiku početi zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy.

2cellos-gallina

Dugo očekivani koncert 2CELLOS počinje u 21:30 sati, a tijekom koncerta na pozornici Tomislavca pridružit će im se i posebni gosti – velika talijanska zvijezda Zucchero te jedan i jedinstveni Oliver Dragojević.

Bit će to prvi veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon četiri godine i spektakularni završetak njihove svjetske turneje!

A kako bi slavlje pete obljetnice prošlo još svečanije, glazbena svečanost nastavit će se i nakon koncerta velikim after partyjem na otvorenom za koji će se pobrinuti DJ-evi Phat Phillie i Bizzo Bodega.

2CELLOS-stephan-lupino-2 2CELLOS-stephan-lupino-1

Svim Zagrepčanima i brojnim gostima koncert u sklopu festivala Zagreb Classic, koji se održava pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, daruju Grad Zagreb, Zagrebačka filharmonija i 2CELLOS.

I stoga, ne propustite 2CELLOS na Tomislavcu – Gdje uživamo u glazbi na travi!

Ulaz na koncert je slobodan. Ceste s istočne i zapadne strane Trga kralja Tomislava (od Glavnog kolodvora do Ul. Pavla Hatza), bit će zatvorene za promet od 20:50 pa do 23:30 sati. Tramvaji u tom periodu također neće prometovati preko Glavnog kolodvora. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje i strpljenje.

Uz dopuštenje: G.A.D. PRODUKCIJA (sve fotografije)