2Cellos snima spot u vinariji Kabola

Globalna ljepota istarske vinarije Kabola oduševila 2Cellos na snimanju novog spota za glazbenu temu Love iz kultnog filma Kum.

Da ljepota privlači ljepotu, osjetilo se ovih dana u Istri. Proljetni povjetarac, istarsko sunce, pogled na dolomite i more, nepregledni vinogradi i kamena stancija iz 18.stoljeća uživali su u jedinstvenim trenucima okupani magičnom glazbom 2Cellos!

hauser-markezic-sulic-3

Stjepan Hauser i Luka Šulić, snimili su video spot za glazbenu temu Love iz kultnog filma Kum u prekrasnom istarskom krajoliku vinarije Kabola. Pjesma se nalazi na tek izdanom albumu Score izdavačke kuće Sony, koji je posvećen filmskoj glazbi.

Jedinstveni ambijent i prekrasna priroda koja okružuje kamenu stanciju Kabola bio je čarobna kulisa za snimanje novog video spota globalno poznatog dvojca.

hauser-markezic-sulic-1

Vinarija Kabola smještena je na brdašcu Štancija s prekrasnim pogledom na Jadransko more te Alpe i Dolomite. Gospodin Marino Markežić, vlasnik vinarije Kabola tijekom snimanja istaknuo je kako je iznimno sretan što naše globalne zvijezde Luka Šulić i Stjepan Hauser u svojim spotovima promoviraju naše ljepote i što je upravo Vinarija Kabola odabrana kao mjesto na kojem je smještena radnja video spota.

hauser-markezic-sulic

Spot je snimala MedVid produkcija iz Pule, kojoj je ovo 11 spot koji rade za 2Cellos, a režirali su ga braća Igor i Kristijan Burlović, producent je Boris Plastić, a montirat će ga Ivan Štifanić.

Uz dopuštenje: Laurusdan
Fotografije: David Ružić

Facebook Like Button