Poštar Pat

Poštar koji je do sada pakete raznosio samo po idiličnom Zelendolu od danas će uveseljavati i hrvatske mališane! Naime, omiljeni dječji junak u četvrtak 3. srpnja stiže po prvi puta na velika platna!

postar-pat-1

Poštar Pat počeo se emitirati 1981. godine i danas je najdugovječ­nija animirana serija BBC-a! Njegove kratkometražne avanture prikaziva­ne su u 85 zemalja, a o tome koliko je popularan govori i činjenica da je princ William, vojvoda od Cambridgea, prvi dan u vrtić donio kutiju za užinu upravo s likom Poštara Pata te da je ovaj simpatični pismonoša 2006. sudje­lovao na proslavi 80. rođendana kraljice Elizabete II. Stoga je bilo samo pi­tanje vremena kada će Pat dobiti svoj prvi pravi film.

postar-pat-2

Nestrpljivi fanovi (od kojih su mnogi danas odrasli ljudi s vlastitom djecom) napokon su dočekali i taj trenutak. Poštar Pat Film zabava je za cijelu obitelj koja osim poznatih likova donosi i cijeli niz novih junaka poput Simo­na Cowbella (Ivan Šarić koji je odlično parodirao megapopularnog Si­mona Cowella) i zločestog Carbunklea (Edvin Liverić Bassani) koje će dobrohotni pismonoša upoznati na svom putu do slave. Naime, Pat (Igor Mešin) se po prvi puta odlučio prijaviti na jedan talent show i zapjevati. Ia­ko je to učinio samo kako bi osvojio glavnu nagradu, putovanje u Italiju koju već godinama želi posjetiti njegova voljena supruga Sara (Sanja Marin Ož­bolt), novostečena slava skromnog seoskog poštara samo će uvaliti u prob­leme…

postar-pat-3

A svi koji od 30. lipnja do 20. srpnja napišu pismo POŠTARU PATU i ubace ga u njegov sandučić u CineStar kinima mogu osvojiti vrijedne nagrade poput evotv paketa, obiteljskih kinoulaznica za CineStar te, naravno, ekskluzivnih Poštar Pat igračaka!!!

cinestar-postar-pat

Jer Pat je poznat je po tome da za njega nema male i velike dostave zbog čega njegov vozni park čine poštanski kamion, dostavno vozilo, helikopter, motocikl s bočnim sjedalom za mačka Jessa i motorne sanjke, stoga će nag­rade sretnim dobitnicima Pat bez problema odnijeti u bilo koji kutak Lijepe naše.

Više u traileru:

Uz dopuštenje:

Facebook Like Button