Povezani

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao posljednji (četvrti) dio iz serije romana spisateljice Emme Chase, koji se s romanima Zapleteni, Uvrnuti, i Ukroćeni pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya.

povezani-1Svakom stranicom čitatelj se uvlači u zavodljivi zagrljaj koji ne prestaje do samog kraja. Razrada likova snažno ulazi u klasične zavodničke stereotipe, ali ipak neprestano iznenađuje svojim duhovitim šarmom i strastvenom privlačnošću. Znamo da će dojam pojedinih citata dugo ostati u vašem pamćenju, ali ako ih mislite upotrijebiti u nekoj posebnoj prilici – upotrijebite ih s oprezom.

Sadržaj
Najveći dio svojega života mislio sam da se neću oženiti. A tada je Kate učinila nemoguće: promijenila me je. Mislim da se svi možemo složiti da sam i prije bio vraški sjajan, ali sada sam još bolji. Put do tog dana nije bio samo med i mlijeko, ali smo Kate i ja teškoće prebrodili zadržavši našu neiscrpnu žudnju, bezgranično divljenje i vječnu ljubav netaknutima. No neki neočekivani događaji proteklog vikenda u Vegasu mogli bi biti problem. Na određeni način to je bio… moj konačni ispit. Znam što mislite – što si, dovraga, sad učinio? Opustite se. Nemojte osuđivati dok ne čujete cijelu priču. I, držite se čvrsto, jer je pred vama luda vožnja. Zar ste očekivali bilo što drugo?

emma-chaseO autorici Emma Chase proslavila se romanom Zapleteni koji se s romanima Uvrnuti, Ukroćeni i Povezani pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya. Tijekom dana Emma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu.

No noću ona postaje prava „ratnica-spisateljica“, koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom.
Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu, znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013. godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana Zapleteni napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.
Pratite Emmu na Twitteru i Facebooku ili posjetite internetsku stranicu www.emmachase.net.

uz dopuštenje: Mozaik knjiga (sve fotografije)

Facebook Like Button