7 serija koje ćete pratiti sa strašću do samog kraja

Uzbudljive, napete, zanimljive, nove i dolaze iz Europe. Izabrali smo ovih sedam europskih serija koje bi vas mogle toliko iznenaditi da će te ih gledati s napetošću do samog kraja sezone!

Druga strana nogometa

Zemlja: Španjolska
nogomet
Druga strana nogometa (Todo Por el Juego) inspirirana je istinitim događajima i temelji se na vrlo zanimljivoj knjizi Nogomet nije takav koju je 2014. napisao predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas.

U njoj opisuje sve što se u nogometu događa iznutra, ili drugim riječima, opisana je mračna strana nogometa.

Crvena kraljica

Zemlja: Rusija
krasnaya-koroleva
Biografska serija Crvena kraljica (Krasnaya Koroleva) priča je o djevojci Regini Zbarskaji, koju tumači Ksenija Lukjančikova.

Snimana u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji, to je priča o jednoj od najpoznatijih, ali i najtajanstvenijih sovjetskih manekenki o čijem uzbudljivom životu kruže razne teorije: od toga da je bila povezana s KGB-om pa sve do nerazjašnjenih okolnosti njezine smrti.

Znam tko si

Zemlja: Španjolska
eres
Ugledni odvjetnik Juan Elias probudi se nakon prometne nesreće zadobivši amneziju od ozljeda. Uskoro otkriva da je osumnjičen u istrazi nestanka vlastite nećakinje, ujedno i svoje studentice kojoj predaje na fakultetu, Ane Saure.

Istraga nestanka dovede do sukoba dviju moćnih obitelji, a na površinu će izaći brojne tajne iz prošlosti za koje su svi smatrali da su odavno zaboravljene. Nevjerojatno napeto i mračno, s hrpom neočekivanih obrata!

Krvno srodstvo

Zemlja: Velika Britanija
krvno-srodstvo
Napeta britanska serija propitkuje mnoge probleme današnjice poput terorizma, ulozi Islama u Europi i obiteljskih vrijednosti koje se mijenjaju.

Zaplet počinje tako što istoga dana kad se dogodi teroristički napad u Londonu, liječnica Mona Harcourt sazna da je njezin brat Kareem otet na povratku u Veliku Britaniju iz humanitarne klinike u kojoj je radio u Lahoreu.

Užas koji Mona i njezina obitelj proživljavaju poveća se kad se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Kareemov sin Danny, kojega nitko nije vidio na fakultetu već šest tjedana. Mona odluči pronaći Dannyja prije policije.

Istina

Zemlja: Španjolska
istina
Inrigantna, mračna i napeta španjolska serija vrti se oko djevojke Paule Garcíje. Ona je unuka jednog od najvažnijih bankara u Španjolskoj i nestala je prije devet godina. Sada već 17-godišnjakinja, iznenada se pojavi nakon bijega iz užasnog seksualnog ropstva.

U policijskoj postaji odbija razgovarati s ikime, osim s Marcosom Eguíjom, mladim policajcem zaduženim za njezin slučaj. Dok se njezina obitelj pokušava priviknuti na njezin povratak, novinar Lalo Ruiz uporno tvrdi da Paula nije ona kojom se predstavlja.
Policija i dalje neuspješno radi na slučaju, a Paula je previše traumatizirana da bi mogla pomoći u istrazi. Njezin povratak pokazat će se većom zagonetkom od njezina nestanka.

Siva zona

Zemlja: Švedska/Danska
siva-zona
Siva zona je serija koja pripada novom valu danskih dramskih serija koje su probile i nadogradile put izvan okvira skandi noira.

Naravno, od žanra po kojem je poznata Skandinavija Siva zona zadržava mračnu atmosferu, napetu priču i kompleksne likove, no u ovaj miks dodaje i uzbudljivi triler zbog kojega nećete moći prestati gledati ovu skandi poslasticu.

agatha-christie-murders

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi

Zemlja: Velika Britanija
Najnovija serija o Poirotu, kojeg glumi fenomenalni John Malkovich! Godina je 1933. i ubojica hara Britanijom, i to željezničkom mrežom.
Metodičan je i na mjestima zločina ostavlja svoj znak. Poirot, koji je ispao iz milosti Scotland Yarda, hvata se ukoštac s okrutnim suparnikom, dok su mu na cijeni autoritet i integritet.

Isprobajte Pickbox prvih mjesec dana besplatno!

Facebook Like Button