Vesele raspuštenice serija koja nastavlja uzbuđivati

Stvarajući iznova svoj život kao slobodna žena u 40-im godinama, uspješna autorica knjiga za samopomoć Abby, nađe se na putu samospoznaje, dok istovremeno pokušava spasiti svoju karijeru, ponovno krenuti na spojeve te otkriti svoj novi identitet kao slobodna žena.

vesele-raspustenice-1

Nakon što javno prizna da se rastaje od supruga Jakea (Paul Adelstein), njezina karijera strmoglavo pada u ponor. Kako bi vratila kontrolu nad svojim životom, Abby utjehu traži kod svojih nedavno razvedenih prijateljica.

vesele-raspustenice-2

U petoj sezoni hvaljene serije, Abbyna veza s trenerom bejzbola Mikeom (James Lesure) nastavlja se zahuktavati, no spajanje njihovih dviju obitelji ide nešto teže nego što su zamislili.

Barbara (Retta) se nalazi u nezgodnoj situaciji jer je dopustila da njezin flert s bivšom ljubavi ugrozi njezin odnos s Darrellom (Malcom-Jamal Warner).

vesele-raspustenice-3

Phoebe (Beau Garrett) počinje ponovno izlaziti, dok razmišlja o tome hoće li dopustiti svom otuđenom bratu Tonyju da se vrati u njezin život. Delia (Necar Zadegan) preispituje svoj odnos s Paulom (Ignacio Serrichio) nakon što je napravila test za trudnoću. Jo (Alanna Ubach) i Albert (Brian Markinson) imaju probleme u vezi, izazvane povratkom njezinog bivšeg, Frumpkisa (Maury Sterling) s rehabilitacije.

vesele-raspustenice-4

Posljednju sezonu serije „Vesele raspuštenice“, gledatelji mogu pratiti od 26. ožujka u 20:00h na kanalu FOX Life.

U glavnim ulogama: Lisa Edelstein kao Abby McCarthy, Beau Garrett kao Phoebe, Necar Zadegan kao Delia, Paul Adelstein kao Jake i Alanna Ubach kao Jo.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button