Adrenalinski travanj na FOX Movies kanalu

Adrenalin, brzina i neizvjesnost najbolje opisuju akcijske filmove koji nas u travnju čekaju na FOX Movies kanalu.

Neki su glumci ostali obilježeni ulogama upravo zahvaljujući jurnjavi po cestama, dok je drugima samo nebo granica. Izdvajamo tri glumca i tri kultna filma uz koje se sigurno možete dobro zabaviti.

Vin Diesel (Brzi i žestoki, 4. travnja u 21 sat)

fox-movies-brzi-zestoki-1
Da vrijeme zaista leti, pokazuje činjenica da je od prvog nastavka jedne od najpoznatijih filmskih franšiza „Brzi i žestoki“ prošla 21 godina. Do danas je snimljeno čak devet nastavaka, a upravo zahvaljujući njima Vin Diesel postao je sinonim za akcijske filmove.

fox-movies-brzi-zestoki-2

Jedini film u franšizi u kojem se Diesel ne pojavljuje je drugi nastavak „Prebrzi i prežestoki“. Prije Hollywooda, radio je kao izbacivač i od tada, kako kaže, živi po istom pravilu – „Ne pričaj, pazi leđa i radi dok ne padneš s nogu“.

Tom Cruise (Top Gun, 10. travnja u 22 sata)

movies-fox-top-gun
Kada je riječ o kultnim filmovima, malo tko se ne sjeća Mavericka iz filma „Top Gun“. Neke je ovaj film toliko oduševio da su se zbog njega pridružili mornarici, dok je druge osvojila romantična priča i Oscarom nagrađena pjesma „Take my breath away“ koju izvodi Berlin.

Inače, malo je nedostajalo da glavnu ulogu prihvati glumac Matthew Modine, a za Mavericka su razmatrani i Patrick Swayze, Rob Lowe, Sean Penn, Jim Carrey i Tom Hanks.

Jason Statham (Transporter 3, 12. travnja u 21 sat)

Što je toliko privlačno u dubokom glasu i misterioznim muškarcima još nismo otkrili, ali jedno je sigurno – sve to čini dobru kombinaciju za akcijskog junaka.

Od modela do sportaša, Jason Statham ima impresivnu prošlost prije hollywoodske karijere. Nakon prvog susreta sa svijetom glume u filmu „Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške“, pojavljivao se u brojnim akcijskim filmovima, a svi ga znaju kao transportera iz istoimenog filma, kojeg smo prvi put gledali 2002. godine.

Da su opasne jurilice i Jason dobitna kombinacija pokazuju „Dobar posao u Italiji“ te „Smrtonosna utrka“ – filmovi koji povezuju ovog 54-godišnjeg glumca i uzbudljivu vožnju, koju od 12. travnja pratimo na FOX Movies kanalu.

Mjesec velikih brzina čeka vas na FOX Movies kanalu.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button