Opekline od sunca riješite Ąloe verom

Ąloe vera je tako svestrana i tako moćna. Spas ovog ljeta pronađite u čistoj, organskoj aloe veri, upoznajte sve mogućnosti ove svestrane biljke koja je sjajna i za opekline od sunca.

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline.

Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.
Zato se opskrbite najčišćom, organskom Aloe verom i provjerite kako vam može pomoći.

Rješenje za isušenu kožu i kosu, opekline i alergije, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli upravo u popularnoj biljci aloe vera.

OVDJE saznajte više o tome kako postići bolju probavu u vašem tijelu

Idealan niskokalorični sok za savršenu probavu

Enzimi – superheroji naše probave

Aloe Vera gel umiruje, hladi, obnavlja i hidratizira, a pogodan je i za njegu osjetljive, suhe i problematične kože te kože nakon izlaganja suncu.

opekotine opekline gel aloe vera

Kod čega sve pomaže moćna i svestrana Aloe vera

1. Kod opeklina, naročito opeklina od sunca, i iritacija kože Aloe vera potaknut će i ubrzati zarastanje te umiriti kožu.

2. Za njegu i hidrataciju kose izmasirajte tjeme gelom Aloe vere ili ga iskoristite da djeluje kao obnavljajuća maska za kosu.

3. Ispiranje usne šupljine sokom Aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka.

4. Aloe vera zbog snažnih antioksidansa pruža zaštitu od infekcija, a smiruje i nadraženost od uboda insekata.

5. Aloe vera može potaknuti probavu, alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambeni štit, a pozitivno utječe i na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni umor i ciklus.

aloe vera

Facebook Like Button