Apivita daruje kupce s 20% popusta cijeli prosinac

Prirodna grčka kozmetika tijekom mjeseca darivanja daruje svoje kupce s popustom od 20% u APIVITA storeovima i na web shopu.

bozicni popust snizenje na kozmetiku apivita

APIVITA, prirodna grčka kozmetika, koja je na hrvatskom tržištu punih osam godina, ovaj prosinac daruje svoje kupce s 20% na cijeli APIVITA asortiman.

popust snizenje snizenja kozmetika

Popusti se odnose na APIVITA dućane koji se nalaze u srcu Zagreba, Gundulićevoj 9 i u Splitu, na adresi Narodni trg 1 te na web shopu www.delmerion.hr.

„Kako je napokon došao kraj ove teške godine, željeli smo učiniti nešto lijepo za naše kupce, koji su nam ostali vjerni i u ovoj krizi u kojoj smo se svi našli.

Mjesec je darivanja, stoga smo i mi odlučili darovati naše kupce tako što smo snizili cijene na cijeli asortiman.

kozmetika na snizenju popustu apivita

Ja oduvijek obožavam kozmetiku i njegovati svoju kožu s vrhunskim proizvodima i znam koliko ima ljudi koji zaista paze na svoj izgled, na svoju kožu, a daju i veliku pažnju sastojcima koji se nalaze u proizvodima“, rekla je Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica firme Delmerion Beauty pod čijim se okriljem nalazi i APIVITA.

popusti snizenja na kozmetiku apivita

Upravo i sama APIVITA ima iste vrijednosti kao i Delmerion, a to je želja u formuliranju proizvoda za ljepotu koji promoviraju balans i harmoničan način života.

Ova prirodna kozmetika koja u nekim proizvodima ima i 100% prirodnih sastojaka temelji se na „Khallosu“ odnosno klasičnom grčkom idealu unutarnje i vanjske ljepote, visoke estetske vrijednosti, balansa i dobrobiti tijela.

blagdanska snizenja snizenje popusti popust

Grčka prirodna kozmetika u svom asortimanu ima linije za njegu lica, linije za njegu tijela i kose, intimnu njegu, dentalnu, eterična ulja, liniju za sunce, dječju i mušku te unisex toaletnu vodu. Osim toga, svaki prosinac kupce čekaju novi božićni paketi čiji je dizajn pomno složen kako bi se uklopio u blagdanski duh, kao i proizvodi koji su odabrani s posebnom pažnjom.

darovi pokloni na popustu snizenju

S dopuštenjem (sve fotografije): Delmerion

Facebook Like Button