Arbiana

Rapski sinonim za cjelokupnu ponudu i ugodan odmor.

Hotel Arbiana, kategoriziran s četiri zvjezdice, smješten je uz samo more u Starom gradu Rabu koji očarava svojom tisućljetnom poviješću te je okružen šarmantnim mediteranskim parkom. Hotel ima  dvadeset i osam smještajnih jedinica (tri jednokrevetne sobe, dvadeset dvokrevetnih soba, četiri junior apartmana i predsjednički apartman) od kojih većina ima balkone s kojih se pruža prekrasan pogled na Jadransko more, starogradsku povijesnu jezgru i rapske zvonike.

Sve su sobe klimatizirane, opremljene stereo uređajem i satelitskom televizijom, internetskim priključkom, mini barom, sefom, direktnom telefonskom linijom i sušilom za kosu. Gostima na raspolaganju stoji i kućni ogrtač i papuče za sobu. Sobe su veličine od 19-35 četvornih metara, dok se predsjednički apartman prostire na 80 kvadrata te obuhvaća dnevni boravak, biblioteku, prostranu spavaću sobu s dvodijelnom kupaonicom i balkon.

Kvarnerski zubatac u kori od krumpira s radićem, blitvom i grožđicama,te goveđi biftek u kremi od vrganja s hvarskim prošekom samo je dio zapanjujuće gastronomske ponude hotelskog restorana San Marino. Osim uživanja u lokalnoj kuhinji na temelju ribe i mesa, ovdje se možete opustiti i u Lounge baru te u Cocktail baru Bristol u kojem se redovno organiziraju tematske večeri s profesionalnim plesačima i glazbenicima.

U sklopu hotela se nalazi i multifunkcionalna konferencijska dvorana kapaciteta 80 osoba opremljena tehničkom, audio i video opremom. Za potrebe gostiju i klijenata, u hotelu se mogu organizirati team buildinzi i seminari, kao i jednodnevni poslovni sastanci kombinirani s pauzama za kavu, ručak ili pak poslovnu ili gala večeru. Gostima je na raspolaganju i salon za masažu kao i mogućnost sportskog treninga s osobnim trenerom „one on one“.

Cijene noćenja  ovise o vrsti smještaja te iznose od 75 eura za jednokrevetnu sobu do 500 eura za predsjednički apartman.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Arbiana
LOKACIJA: Rab (Obala kralja Petra Krešimira IV)
KONTAKT : Tel: (0385) 51 775 900, e-mail: sales@arbianahotel.com
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je nekoliko metara), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 120 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 100 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 7 km)

Facebook Like Button