Pašteta à la Stari Kaštel

Argeta tradicionalno predstavila gurmanski užitak u limitiranom izdanju – kombinaciju vrhunskih okusa u crnom ruhu Argete Exclusive.

Argeta, jedna od vodećih pašteta na hrvatskom tržištu, pripremila je posebni, ekskluzivni doživljaj. Ljubimica najzahtjevnijih gurmana, Argeta Exclusive, može se doista pohvaliti s novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, koja je prva Argeta s voćno-mednom aromom.

Jedinstvena gurmanska prezentacija novog limitiranog namaza s dimljenim brancinom, kruškama i slatkim medom oduševit će svakog kušača.
Argeta à la Stari Kaštel djelo je talentiranih ruku mladog kuharskog virtuoza Nikole Tadijanovića iz istoimenog restorana, mjestu rođenja prve Argeta paštete s voćno-mednim okusom.

Prema riječima vlasnika restorana, Davida Severa, suradnja s Argetom bila je velika čast za cijelo osoblje Starog kaštela te da su jako ponosni na novi okus. Stoga ne čudi činjenica da su svježu paštetu od dimljenog brancina, kruški i meda uvrstili u redovnu ponudu svog restorana.

Podsjetimo, Linija Argeta Exclusive rezultat je suradnje Argete s vrhunskim restoranima i njezini su proizvodi odraz karaktera i osobnog pečata poznatih svjetskih kuhara koji svojim sudjelovanjem odaju priznanje Argetinoj kvaliteti.

argeta-exclusive-logo

Facebook Like Button