Tehnologija u službi jednostavnosti

Volvo dokazuje da i najnaprednije tehnologije mogu ponuditi jednostavnost.

Ako postoji jedna riječ koja najbolje opisuje švedski duh onda je to riječ „lagom“. U slobodnom prijevodu na naš jezik, švedski izraz „lagom“ znači „baš prava mjera“. I doista, posve u duhu ovog izraza, ništa na što ćete naići u švedskom društvu ili proizvodima neće pokazati sklonost pretjerivanju, razmetanju ili razbacivanju. Naprotiv, Skandinavci na prvom mjestu cijene jednostavnost te pravi omjer sigurnosti i udobnosti. Pogledajte samo ukusno i moderno osmišljen skandinavski dizajn namještaja ili automobila koji odišu jednostavnošću i odmah će vam biti jasno u čemu se sastoji ljepota švedskog pristupa.

Automobili švedskog Volva pravi su primjer skandinavske jednostavnosti i elegancije. Prekrasno dizajnirani modeli kao što su Volvo V40, XC60 ili V70 donose osjećaj za pravu mjeru te ističu sigurnost kao temeljnu društvenu odliku koju cijene Skandinavci.

Iako su u Volvo automobile ugrađene najsofisticiranije tehnologije i sustavi sigurnosti poput City Safety sustava koji štiti od sudara u gradskoj vožnji, ili sustava otkrivanja pješaka i biciklista s revolucionarnim zračnim jastukom za pješake, napredne komande u Volvo automobilima su jasne, intuitivne i mogu ih razumjeti čak i oni koji prvi puta sjednu u Volvo automobil. Sve je u Volvo automobilu dizajnirano tako da vam pruži maksimalnu sigurnost i udobnost. Primjerice, tehnologija u jednom Volvu XC60 možda jest napredna kao u svemirskom brodu, ali u njemu ćete se bez ikakva priručnika odmah snaći kao da ga poznajete kao vlastiti dom.

Prilagodljivi digitalni zaslon jedan je od primjera jednostavnosti i napredne tehnologije.

Brendovi poput Volva dokazuju da i najnaprednije tehnologije mogu ponuditi jednostavnost. Njihova lakoća ilustrira samu bit švedskog duha, a to je razigrana odmjerenost koju pokreće vjera u napredak i tehnologiju u službi čovjeka.

Više o naprednim i elegantno jednostavnim Volvo tehnologijama doznajte na volvocars.hr.
Facebook Like Button