Sjajan glazbeni program u Umagu na ATP turniru

Bogat glazbeni program pratit će najnovije, 31. izdanje ATP turnira Plava Laguna Croatia Open koji će se u Umagu igrati od 16. do 25. srpnja 2021. godine.

Uz vrhunske mečeve teniskih zvijezda, umaška publika će u programu Open Air Music uživati u koncertima omiljenih glazbenika na otvorenom.

Program počinje u subotu, 17. srpnja, koncertom iznenađenja, a nastavlja se u nedjelju Oldies RnB&Hip Hop MashUp-om. Dan kasnije će na hitove prošlih desetljeća podsjetiti nastup Abba Tribute Banda, dok je utorak rezerviran za umašku grupu Febra.

ana-rucner-koncert

Dašak Kube u srijedu će posjetiteljima donijeti Cubismo, za rasplesani četvrtak zaduženi su Neno Belan i Fiumensi, a svjetski poznata violončelistica Ana Rucner nastupa u petak. U subotu, 24. srpnja, u Umagu će zasvirati grupa Detour, a Disco&Funk Classics u nedjelju zatvara glazbeni program turnira. Koncerti počinju po završetku mečeva, a program završava u 2 sata poslije ponoći.

‘’Plava Laguna Croatia Open desetljećima je sinonim za vrhunski tenis, ali i za odličnu zabavu. Naravno, u uvjetima pandemije ne možemo se družiti kao prije, ali smo se ipak pobrinuli kako bismo ljubiteljima tenisa omogućili uživanje u nastupima omiljenih glazbenika.

neno-belan-koncert

Želja nam je da se svi sjajno zabave, ali odgovorno vodeći računa o zdravlju svih sudionika i poštujući sve epidemiološke mjere, zato vas pozivam da u Umag dođete s COVID potvrdom ili predvidite vrijeme sa testiranje brzim antigenskim testom’’, najavila je glazbeni program Arlen Brozić, direktorica Izvršnog odbora Plava Laguna Croatia Opena Umag.

Plava Laguna Croatia Open u 31. izdanju još jednom dovodi vrhunski ATP tenis u Hrvatsku. U Umagu će zaigrati brojna poznata imena među kojima su trojica bivših pobjednika Pablo Cuevas, Marco Cechinato i Dušan Lajović, nekadašnji Top 10 igrači Richard Gasquet i Lucas Pouille, regionalne zvijezde Aljaž Bedene i Filip Krajinović te mladi Španjolac Carlos Alcaraz.

detour-koncert

U Umagu će se, osim igrača u glavnom turniru, natjecati i gotovo 500 rekreativaca na popratnim turnirima. Pored nove pretkvalifikacijske serije Road to Umag na kojoj će jedan hrvatski tenisač osvojiti pozivnicu za kvalifikacije umaškog turnira, održat će se ponovno i ITF-ov turnir u kolicima s najboljim hrvatskim tenisačem Antom Joskićem na čelu, HEPi turnir, Umag Stars Open koji je već u svom prvom izdanju okupio poznate zaljubljenike u tenis te već tradicionalni VIP turnir.

Plava Laguna Croatia Open bit će otvoren za publiku koja će u ograničenom broju moći prisustvovati mečevima. U ATP zonu će tijekom turnira moći ući maksimalno 5000 ljudi, isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju posjetitelj može dobiti i testiranjem na testnom mjestu u ATP zoni, obzirom da će testiranje vršiti laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda. Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr

Sve informacije o turniru te mjerama pod kojima će se održati možete pronaći na www.croatiaopen.hr i na službenoj Facebook stranici turnira.

Uz dopuštenje: 404 (sve fotografije)

Facebook Like Button