Barbie ekskluzivno u IMAX® formatu

Hrvatska se pridružuje odabranoj skupini zemalja u kojima će se najuspješniji film svih vremena studija Warner Bros moći pogledati ekskluzivno u IMAX® formatu, na najnovijem kinoplatnu, uz posebnu poruku redateljice Grete Gerwig i još neviđenim snimkama odabranim posebno za IMAX® doživljaj!

“Barbie” revolucija se nastavlja u jednom od najprestižnijih kino formata, IMAX®, a ulaznice za ove ekskluzivne projekcije su već u prodaji! Prikazivanje filma počinje od četvrtka 21. do 27. rujna u CineStaru Arena IMAX®.

Kao poseban poklon vjernoj publici prije filma će se prikazivati i posebna poruka redateljice Grete Gerwig, a slijedit će i ekskluzivni materijal nakon odjavne špice, odabran upravo od strane redateljice. Ovu ekskluzivnu distribuciju samo u IMAX® dvoranama odabranih kina diljem svijeta je najavio Jeff Goldstein, predsjednik US distribucije, te Andrew Cripps, predsjednik međunarodne distribucije, studija Warner Bros. Pictures.

Goldstein i Cripps su tom prilikom izjavili: “Stvarno smo željeli nagraditi sve fanove koji su učinili sve da ovog ljeta ‘Barbie’ bude prisutna na svaki mogući način, i nismo mogli smisliti bolji način od prikazivanja najvećeg filma 2023. i najvećeg filma Warner Bros. svih vremena na najvećim i najprestižnijim kino platnima.

Zahvaljujući našim izvrsnim partnerima u IMAX®-u i našoj nevjerojatnoj redateljici, Greti Gerwig, otišli smo korak dalje i publici nudimo dodatni poticaj s ovim posebnim materijalom koji smo pripremili nakon odjavne špice. Pozivamo gledatelje diljem svijeta, bez obzira jesu li ‘Barbie’ već vidjeli ili se tek spremaju, da je pogledaju u IMAX®-u te uveličaju nezaboravan trenutak u povijesti filma.”

Već godinama je IMAX® u CineStaru Arena Zagreb poznat kao jedan od najmoćnijih kino formata s najvećim platnom, a 18. rujna ima platno posljednje generacije gdje je korištena najnovija Harkness ”D-smooth” tehnologija – riječ je o potpuno novom srebrnom premazu koji utječe na optičku čistoću i oštrinu zbog čega će i 2D i 3D filmovi izgledati bolje nego ikada!

Za razliku od drugih srebrnih platna, novi premaz daje veći kontrast (još intenzivniju crnu i bijelu boju ) što u konačnici daje definiranije i življe kontraste.

‘Barbie’ u distribuciji Blitza je i dalje na samom vrhu kino box officea s preko 250.000 gledatelja, redovno se i dalje prikazuje u 2D formatu, a vaše mjesto na IMAX® projekcijama osigurajte već danas na blagajni kina ili online https://arena-zagreb.cinestarcinemas.hr/

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button