Besprijekorna klasična elegancija Zlatarne Celje

Modni trendovi dolaze i prolaze, a nakit Zlatarne Celje sa svojom besprijekornom elegancijom ostaje zauvijek. Bez obzira na stil odijevanja, klasičan nakit je ono što bi svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji nakita.

Prsten Metropolis jedan je od vječnih komada nakita, izrađen od bijelog zlata, ali ono što ga čini posebnim su raznobojni briljanti savršeno složeni u minijaturni mozaik boja i oblika. Idealan je kao poklon za posebne prigode, ali i za kombiniranje u posebnim životnim trenucima.

imperial-m

Kolekcija Imperial Mini donosi dašak prošlih vremena i plemićku eleganciju. Carsku kombinaciju kolekcije čine briljantne naušnice i prsten uz koje je svaki drugi komad nakita suvišan.

Biseri su uz dijamante ženini najbolji prijatelji. Bisere možete nositi i u dnevnim i u večernjim prigodama, poželjan su komad nakita bez obzira na godine i modni stil. Kolekcija Tide izrađena je od bijelog zlata, bijelih, sivih i roza riječnih bisera.

Metropolis

Zlatarna Celje već je 170 godina sinonim za bezvremensku eleganciju i vrhunski nakit. Zlatne, srebrne i biserne kolekcije potražite u poslovnicama diljem Hrvatske.

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografiej)

Facebook Like Button