Biotherm kozmetika u najučinkovitijim rezultatima do sad – jer naša koža tako voli najbolje

Krenuti na putovanje znači sa sobom imati kozmetiku koja će biti učinkovita na svim poljima. :) Svima nam treba nešto što će nas dobro zaštiti od sunca ali i dubinski njegovati kožu nakon boravka u sauni, plivanja u bazenu i moru, a svakako i nakon tuširanja ili dugog ležanja u najdražoj kupki.

biotherm serum krema mlijeko hidratizacija

Njegovan i zdrav izgled ovog je ljeta u prvome je planu a s dobro odabranom kozmetikom možete se osjećati senzacionalno na plaži, glampingu, planini, ali i na gradskom asfaltu.

glamping biotherm krema za suncanje fakor 50

Zato se preporučuje njega s posebno osmišljenom linijom proizvoda za njegu tijela te fine kože lica i vrata, poput Biotherm vrhunske kozmetike.

Čim primijetite i osjetite suhoću, zatezanje, potrebu za trljanjem kože lica, pri ulasku u klimatiziranu prostoriju s hladnim zrakom ili pri izlasku na više ljetne temperature, to je znak da je koži potrebna dubinska hidratacija i oporavak te smirivanje kože.

krema serum biotherm hidatizacija

Hidratacija je ključ i osnovna potreba suhe ili iziritirane kože, a njega koju koristite u toplim danima iznimno je važna.
Stoga je važno koristiti njegu koja stimulira raspodjelu vode kroz kožu lica – takozvanu dinamičnu hidrataciju, a nju nalazimo u hidratantnom serumu i gel kremi Biotherm.

serum biotherm planktoni hidratacija

biotherm gel krema hidratizacija

Odabrali smo stoga onaj serum i njegu za lice koji sadrže intenzivne hidratantne sastojke koji djeluje protiv gubitka vlage.
Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel i serum za lice Life Plankton Elixir dobitna su kombinacija i u jutarnjem i vrhunskom večernjem ritualu njege kože lica i vrata.

biotherm serum za lice s planktonima

Serum sadrži prirodnu aktivnu tvar Life Plankton™ u najvišoj koncentraciji od 5 % koja vidljivo pomlađuje i jača kožu lica, a njena lagana tekstura seruma se ne lijepi za kožu što je odlično i kao podloga za daljnju njegu kože lica i vrata kao i za nanošenje korektivne kozmetike ili maku up-a.

Napredna formulacija Biothermovog seruma za lice Life Plankton Elixir kombinira dobrobiti hijaluronske kiseline, vitamina C i ekskluzivnog Life Planktona koji kožu ujutro čini blistavijom, a pred kraj dana odmornijom i zategnutijom.

hidratantni biotherm serum s planktonima

Uz ovaj sofisticirani serum najbolje je kombinirati Biothermov Aquasource Hyalu Plump Gel gel koji je sjajan i za normalnu i za mješovitu kožu tako da ga možete bezbrižno koristiti u oba slučaja, vjerujte koža će vam biti zahvalna.

bitherm gel hidrtantna krema za lice i vrat

Kako je najbolje nanijeti serum i kremu na lice

Na čistu kožu lica i vrata prvo se nanosi serum i pri tom se ne smije zaboraviti da trebate pričekati otprilike barem minutu da se serum dobro upije u kožu. Tek nakon toga se nanosi krema oko očiju i krema za lice i vrat.
Serum i kreme nanose se jednostavnim utapkavanjem čistim prstima na čelo, obraze i bradu kako bi se obnovila razina minerala u koži, a zatim se nježnu razmažu na ostatak lica i vrat.

krema za suncanje biotherm faktor 50

Zaštitne kreme i mlijeko za dehidriranu kožu

Tijekom dana, pojedina područja kože tijela gube više vode nego ostala.
Koža sadrži 70% vode no određeni dijelovi kože dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda kože nalik suhom listu. Stoga se u toplijim danima, pogotovo nakon plivanja u bazenu, moru ili dužem sunčanju savjetuje uvođenje ciljanih preparata koji će upotpuniti djelovanje standardne njege te njege koja će dobro obnoviti kožu.

biotherm mlijeko za tijelo

Odabrali smo Biothermovu kremu sa zaštitnim faktorom 50 i mlijeko za njegu kože nakon kupanja i sunčanja koji uravnotežuju pH vrijednost kože, smanjuju osjećaj neugode, štite epidermis od vanjskih utjecaja, jačaju prirodnu obranu kože i ubrzavaju staničnu obnovu.

hidratantno mlijeko za tijelo biotherm

Savjet više

Kako je najučinkovitije nanijeti mlijeko za tijelo?
Nakon tuširanja, umjesto temeljitog prosušivanja ručnikom pa nanošenja krema, potrebno je prvo nanijeti preporučeno hidratantno mlijeko dok je koža još uvijek vlažna :)

biotherm krema za suncanje i mlijeko za tijelo

Facebook Like Button