Blogerica Katarina kao “divlje dijete”

Leopardov uzorak nije lagan za nošenje ili stiliziranje ako želite da ispadne savršeno, chic i nenametljivo. Ne mogu sama suditi jesam li u potpunosti uspijela ali u ovoj kombinaciji se osjećam udobno.

la-katwalk-wild-02

la-katwalk-wild-03

Dobila sam ovu laganu i prozračnu haljinu s leopardovim uzorkom modne marke & Other Stories s idejom da ga iskoristim za neobavezni ručak kako bi mi bilo dovoljno ugodno za kretanje i trčanje za Anabelom a ipak mora pružati dovoljno zaštite od sunca u sunčanoj Barceloni.

la-katwalk-wild-04

la-katwalk-wild-06

la-katwalk-wild-07

Predivnu lokaciju za snimanje našla sam u samostan Pedralbesa u Barceloni, vrlo mirnom i povijesnom mjestu u kojem se nalazi predivan muzej i ljubazno osoblje. Informacija koja će dobro doći turistima ulaz u samostan nedjeljom je besplatan.

Leopard haljini dodala sam Missguided pojas te & Other Stories šešir širokog ruba.

la-katwalk-wild-10

la-katwalk-wild-09

la-katwalk-wild-08

Torba za rame koju sam koristila u ovom snimanju je vintage torba moje bake, koja je stara oko 40 godina ali je još uvijek nosiva i moderna a za mene ima posebnu sentimentalnu vrijednost.

la-katwalk-wild-11

Kako bih dodala dašak rock & rolla obukla sam jednostavnu H&M majicu od organskog pamuka ispod haljine s choker ogrlicom. Bljesak boje donio je Chanel ruž, Marc Jacobs eyeliner i crveni lak na noktima.

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button