Prekrasne slamnate torbe bez kojih je ljeto nezamislivo

Povratak prirodnim materijalima, bojama i pronalazak inspiracije iz prirode je nešto što od sveg srca pozdravljam i nadam se kako ovo nije samo trend nego snažno usmjerenje u kojem moda ide.

torbice-1

Odličan je trend koji sve više prevladava u modnoj industriji a to je okretanje prema održivoj proizvodnji s manjim brojem kolekcija i u suradnji s ne baš svijetski poznatim ali zato lokalno priznatim dizajnerima i umjetnicima.

torbice-2

Slamnate torbice zavladati će modnom scenom ovog ljeta

Slamnate torbice i košarice od rafija (vrsta palme -op.a.) glavne su zvijezde modnih dodataka za ovo ljeto i nalaze se uglavnom u svim ljetnim kolekcijama, a nadamo se da će ostati još dugo u modi.

Torba od rafija može biti izuzetan detalj prilikom jutarnjeg odlaska na tržnicu kao idealna zamjena plastičnim vrećicama koje se teško razgrađuju pa već svi znamo samim time i zagađuju okoliš. Ova torba je izvarsna i može odlično poslužiti i prilikom odlaska na plažu, a mame je mogu koristiti i kao odličnu torbu za bebine pelene.

torbice-3

Slamnate torbe prolazile su dug put do osvajanja modne scene za razliku od od prošlogodišnjih pom-pom torbica. Od izrazito kreativnih oblika poput limuna, ananasa, puža ili šešira i ostalih malih umjetničkih djela, mnogi dizajneri su već rasprodali svoje najtraženije rafija torbice.

torbice-4

Pokušajte pronaći svoju savršenu slamantu torbu za ljeto, napravite široki odabir torbica kako bi mogli, kad zatreba, proširiti svoj ljetni accessory.

torbice-5

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac

Facebook Like Button