Bonton poklanjanja – sigurni pokloni

Sigurni pokloni koji će Vas osloboditi predbladanskog stresa.

Bliže nam se dani darivanja, a s njima i slatke brige kome što pokloniti. Ma koliko god nas upozoravali da smisao Božića nije u kupovanju poklona, treba priznati da je to jedan od najvažnijih običaja prije Božića i ipak je lijepo razveseliti najdraže osobe.

No, kako odabrati pravi dar za osobu? Postoji li nešto što ih uvijek može razveseliti? Najveća je zapravo pogreška kupovati poklon za nekog drugog, a pritom birati prema vlastitom ukusu. Imajte na umu da svatko od nas ima svoj ukus, a kupnjom poklona prema vašim preferencijama možda neće toliko uveseliti osobu kao što to želite. Primjerice, ako Vaša draga ne voli nositi narukvice ali se pritom raznježi kada vidi kozmetički paket, jasno vam je na što morate obratiti pažnju.

Potpuni smisao darivanja je obostrani užitak, a kada se radi o bontonu poklanjanja postoje određeni pokloni koji su uvijek sigurni i s kojima nikada nećete pogriješiti. Ovi jednostavni ali sigurni pokloni biti će idealni odabir i vjerujte nam, nećete pogriješiti.

sigurni-pokloni

Siguran poklon za nju

Razbijte tradiciju kod kupovanja poklona ove godine za svoju najdražu curu, ženu, majku ili prijateljicu. Ove godine izaberite sigurniji put i odaberite idealan poklon za nju. A upravo taj poklon je kozmetički paket koji uključuje ruž, maskaru za oči te lak za nokte. Zašto je ovo siguran poklon? Jer upravo sadrži sve što je jednoj ženi potrebno kako bi se osjećala lijepo izvana. Paket koji može nositi u svojoj torbici u svakoj prilici i koji će joj biti na domet ruke kada god joj treba. Jedan od najsigurnijih ali i najprimamljivijih poklona upravo za nju.

Siguran poklon za njega

Pronalazak pravog dara za Vašeg najdražeg prijatelja, dečka, oca ili muža, zna biti jako teško. Kako izabrati pravi dar za njega, a da je istovremeno korisno a i ono što želi? Strah Vas je da ne pogriješite i želite izabrati dar koji će jednostavno na njima izmamiti osmijeh i s kojim ćete znati da ste ovoga puta imali odličan odabir, bez obzira na sve. Upravo to možete učiniti s brijaćim paketom te rokovnikom. Ali pripazite, kada govorimo o brijačem paketu, mislimo na brijaću mašinicu, jer upravo nju mali broj muškaraca kupuje. Paket koji je jednostavan, ali odličan i koristan za svakog tipa muškarca.

poklon

Siguran poklon za najmlađe

Često se znamo zapitati koji ćemo dar odabrati za svoje najmlađe. S toliko ideja koje nam svakodnevno pružaju, teško se odlučujemo što bismo im mogli pokloniti. No, uvijek postoji rješenje a to je poklon koji jednostavno svima odgovara. Siguran poklon uključuje društvene igre ali i dodatni multimedijski sadržaj. U vrijeme izbirljive tehnologije, djeca uvijek žude za nešto novim. Ipak, vi odaberite što njima najviše odgovara, ovisno o dobi i karakteru. S ovim jednostavnim rješenjem sigurno nećete pogriješiti, jer koliko god djeca bila “svoja” i žudjela za nečime, ovakav poklon im uvijek izmami osmijeh na lice i sreću koja je neopisiva, a to je zapravo ono što vam je cilj, zar ne?!

Siguran poklon za bližnje

Započela je borba kod kupovanja idealnih poklona za najbliže, bez obzira da li se to radilo o najdražem prijatelju/prijateljici ili članu obitelji. Kako odabrati siguran dar? Mi imamo rješenje. Za svoje bližnje osobe ženskog roda, siguran poklon paket je unikatni nakit plus vuneni komplet rukavica, kape i šala. Za bližnje osobe muškog roda, siguran poklon će biti boca nekog alkoholnog pića te flaska ili parfem s knjigom, ako su strastveni čitatelji dobrih naslova.

Na kraju Vam toplo preporučujemo da započnete s kupnjom što ranije. Na taj način osim što ćete se osloboditi stresa, imat ćete i dovoljno vremena za pronalazak idealnog ali sigurnog poklona za svoje najmilije.

Tekst: Wish.hr

Facebook Like Button