Brojni poznati na Welcome Summer zabavi

U jednom od pogleda sasvim sakrivenom vrtu, u samom srcu Zagreba na adresi Preradovićeva 14, održan je još jedan Journalov Welcome Summer party, na kojem je u društvu poznatih osoba iz javnog i društvenog života, klijenata, suradnika i kolumnista proslavljen početak ljeta. Uloga domaćice partyja i ovog puta pripala je vlasnici i osnivačici portala Journal.hr – Ivi Radić.

korana-gvozdic ivana-miseric

Dobra zabava potrajala je do kasno u noć, a zabavnu i ležernu atmosferu ovog čarobnog vrta pomogle su upotpuniti brojne lounge zone u kojima su se uzvanici imali priliku družiti, uživati u osvježavajućim pićima i isprobavati razne delicije.

judita-frankovic antonija-stupar-jurkin

Kulminacija večeri bio je koncert Vlahe Arbulića, koji je okupljeno mnoštvo iznenadio glazbenim nastupom i kombinacijom vlastitih i stranih hitova. Brojne poznate na Journal.hr Welcome Summer Garden partyju predstavljali su Tatjana Dragović, Aleksandra Dojčinović, Kristina Bradač, Branka Krstulović, Helena Šopar, Branka Krstulović, Tatjana Jurić, Mia Kovačić, Korana Gvozdić, Mirjana Mikulec, Antonija Stupar Jurkin, Olja Vori, Kristina Krepela, eNVy room, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Marko Tolja, Duje Kaliterna, Ivana Mišerić i brojni drugi.

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button