Carmen

Mali obiteljski hotel u istarskoj Krnici za cjelokupan odmor.
Suvremeno opremljen hotel Carmen s tri zvjezdice nedaleko Pule nudi gostima ugodan boravak tijekom cijele godine. Namijenjen je obiteljima s djecom, te manjim grupama. Okuplja 18 namještenih dvokrevetnih soba te 6 četverokrevetnih soba, koje su u potpunosti klimatizirane, imaju vlastiti sanitarni čvor, balkon, satelitsku televiziju i telefon s mogućnošću izravnog biranja.

Tijekom boravka u hotelu na raspolaganju vam je kupanje u bazenu na terasi, ali i u životopisnoj uvali Krnica, koja je udaljena tek dvjestotinjak metara od ovog objekta. Ovdje vam je osigurano i parkiralište, usluga pranja rublja, mogućnost korištenja računala i sefa na recepciji, kao i jedna konferencijska dvorana te manja soba za eventualne sastanke.

U sklopu hotela Carmen nalazi se bar te istoimeni restoran s 80 sjedećih mjesta i prekrasnim pogledom koji puca na domaće maslinike i drugo istarsko zelenilo. Restoran je savršeno mjesto i za sve vrste proslava i svečanosti, a nudi tradicionalne istarske specijalitete te jela po narudžbi. Ako pak želite uživati u doručku u vlastitoj sobi s prekrasnim pogledom na uvalu, nazovite room service – usluga koja vam je dostupna u svakom trenutku.

Cijena noćenja u hotelu Carmen ovisi o datumu vašega dolaska, a kreće se od 35 do 70 eura po danu. Vrhunsko osoblje hotela bit će vam na usluzi od 0-24 sata, te se pobrinuti da ispuni svaku vašu želju te da vam provod s prijateljima i obitelji ostane u lijepom sjećanju.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Carmen 
LOKACIJA: Krnica (Luka Krnica bb)
KONTAKT: tel.: +385/52/556-272; e-mail: hotel-carmen@pu.t-com.hr
KAKO DOĆI: vlastitim automobilom, autobusom, trajektom ili zrakoplovom. Najbliža trajektna i zrakoplovna luka udaljene su oko 25 kilometara od hotela.

Facebook Like Button