Cibalia

Osjetite pravu slavonsku gostoljubivost u ovome vinkovačkom hotelu.
Vinkovački hotel Cibalia s tri zvjezdice izgrađen je 2000. godine, a smješten u neposrednoj blizini jezgre grada s kulturnim, administrativnim i gospodarskim institucijama. Raspolaže s 20 soba ( 6 jednokrevetnih i 14 dvokrevetnih ) i 3 apartmana uređenima prema suvremenim standardima.

Sobe su opremljene telefonom, ISDN priključkom za Internet, SAT/TV i mini barom. Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupaonice s kadom, a opremljeni su s telefonom, mini barom, televizijom, DVD uređajem, priključkom na Internet i spravom za tjelovježbu. Jedan apartman ima i posebnu kuhinju te kupaonicu s jacuzzi kadom. Valja napomenuti da hotel dopušta i boravak kućnim ljubimcima.

Gostima je na raspolaganju aperitiv bar i restoran s pedesetak sjedećih mjesta u kojem možete kušati tradicionalna slavonska jela. Ako želite zaigrati tenis, jedriti ili se baviti nekom drugom aktivnošću povjerite se ljubaznom osoblju hotela, koji će vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Cijena noćenja u jednokrevetnoj sobi ( adaptiranoj i za invalide) iznosi oko 56 eura, za dvokrevetnu sobu  valja izdvojiti 80 eura, dok cijena noćenja u apartmanu iznosi oko 106 eura. Svima koji dolaze osobnim automobilom rezerviran je i parkirališni prostor u dvorištu hotela.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: CIBALIA
LOKACIJA: Vinkovci (A. Starčevića 51)
KONTAKT: tel.: 032 339 222; e-mail: hotel-cibalia@vk.t-com.hr
KAKO DOĆI:osobnim automobilom – hotel je izvrsno povezan auto-cestom, a smješten je u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora.