Medident Adria

Centar za stomatologiju, dentalnu implantologiju i estetsku kirurgiju u Vodicama.

Medident Adria osnovan je s ciljem nuđenja vrhunskih usluga s područja estetske kirurgije domaćim korisnicima, kao i zainteresiranima iz stranih zemalja, u vidu obogaćenja i produženja turističke sezone. Okuplja tim medicinskih stručnjaka na čelu s dr. Mladenom Novakovićem i dr. Radom Žicom, koji su se educirali u ponajboljim hrvatskim i svjetskim institucijama, te se neprestano usavršavaju na raznovrsnim seminarima i kongresima.

Klinika Meident Adria nudi standardnu ponudu estetskih zahvata lica i tijela poput liposukcije, korekcije grudi ili zahvata na nosu, uškama i ostatku lica. Ipak, većina djelatnosti okrenuta je  zahvatima s područja oralne kirurgije i dentalnoj estetici. Izbjeljivanje zubi  jedan je od najčešćih zahtjeva, a provodi se putem Zoom 2 cairside whitening sustava. Riječ je o profesionalnom postupku, koji traje oko sat vremena, a osigurava izbjeljivanje zuba i za nekoliko nijansi.

Postupak uključuje pripremu pacijenta, izoliranje gingive i mekih tkiva, nanošenje gela za izbjeljivanje, osvjetljavanje specijalnom lampom, te konačnu desenzibilizaciju i sjaj. Nakon postupka postoji mogućnost od lagane osjetljivosti zuba, međutim u klinici tvrde da je to normalno i ne predstavlja nikakvu opasnost. Medident Adria vam omogućuje i kvalitetni protetsko-implatantni rad jednog ili svih zuba u čeljusti koji se provodi najsuvremenijom medicinskom opremom. 

KIRURZI: DR. MLADEN NOVAKOVIĆ i DR. RADO ŽIC
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela, dentalna kirurgija
KLINIKA: MEDIDENT ADRIA
LOKACIJA: Vodice (Grgura Ninskog 1)
KONTAKT: tel.: 00385 022 / 445 060; e-mail: info@medident-adria.hr

Facebook Like Button